Loading

Ομορφιά και περιποίηση γένους….αρσενικού

Η ομορφιά ταυτίζεται κυρίως με το γυναικείο φύλο. Οι γυναίκες πρέπει να περιποιούνται τον εαυτό τους, να πηγαίνουν στην αισθητικό, στο κομμωτήριο, να ντύνονται όμορφα, να είναι περιποιημένες, να, να, να…. Τι γίνεται όμως με την περίπτωση του αντρικού φύλου; Δεν θα έπρεπε νομίζετε η ομορφιά και η περιποίηση να τους αφορά κι αυτούς;

Η ομορφιά λοιπόν πλέον δεν έχει γένος θηλυκό αλλά… ουδέτερο. Όσο οι γυναίκες έτσι και οι άντρες θα πρέπει να περιποιούνται τον εαυτό τους χωρίς αυτό να παρεξηγιέται, να ερμηνεύεται  και να ταυτίζεται με τη θηλυπρέπεια ενός άντρα, αλλά με την ομορφιά και την περιποίηση.

Μαλλιά και μούσια

Η εμφάνιση ενός αρσενικού ξεκινάει από την κορυφή. Και η κορυφή ξεκινάει από το μαλλί! Είτε είσαι μακρυμάλλης, είτε  έχεις κοντά μαλλιά, είτε  έχεις γκριζόμαυρα μαλλιά με αφέλειες, είτε είσαι φαλακρός, φτάνει να είσαι ο εαυτός σου και να το υποστηρίζεις. Τα μούσια είναι γοητεία, αλλά προσοχή! Πάντα πρέπει να είναι περιποιημένα και συγυρισμένα! Διάλεξε ένα καλό κομμωτή και να τον επισκέπτεσαι μια φορά τον μήνα τουλάχιστον για την προσωπική σου περιποίηση! Η περιποίηση όμως δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζεται στο σπίτι.

Πρόσωπο

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση αλλά και η ποιότητα του δέρματος. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Υπάρχουν στην αγορά  πολλών ειδών ενυδατικές κρέμες που αφορούν την αντρική περιποίηση. Δεν είναι είδος πολυτέλειας αλλά είδος ανάγκης να περιποιείστε τον εαυτό σας και μην ντρέπεστε γι αυτό!

Μυρωδιά

Μεγάλο κεφάλαιο άνοιξα τώρα.. Τι ωραίο να περνάς από κάπου  και να μυρίζει μια ωραία αντρική κολόνια!  Όμως  δυστυχώς κάποιες φορές αυτό μόνο πολυτέλεια μπορεί να  αποτελεί!! Ρε παιδιά.. μα έχετε χάσει τελείως την αίσθηση της όσφρησής σας! Ναι, είπαμε, ο ιδρώτας  δείχνει τον  ανδρισμό σας, αλλά προς θεού.. δεν χρειάζεται να το μυριζόμαστε από το μίλι!! Το αποσμητικό πρέπει να γίνει ο καλύτερος σας φίλος! Και πιστέψτε με… όλο και κάποιο τυχερό θα έχετε από αυτό!!!

Ντύσιμο

Εντάξει αυτό το έχουμε ξαναπεί! Ένας καλοντυμένος άντρας ίσον ένας γοητευτικός και με ισχυρή προσωπικότητα άντρας! Φυσικά δεν είναι μόνο η εικόνα που μετρά αλλά και το περιεχόμενο γι’ αυτό φροντίστε να συνδυάζετε και τα δυο. Αλλά η εμφάνιση όπως και να το κάνουμε σου δίνει άλλο prestige!

Γυμναστική και σωστή διατροφή

Η άθληση δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης αλλά παράλληλα υγείας και ευεξίας. Ένα υγιές σώμα αντικατοπτρίζει ένα υγιή άνθρωπο. Γι’ αυτό ένας γυμνασμένος άνθρωπος μπορεί να φαίνεται πιο ζωντανός, ανανεωμένος αλλά και νεώτερος. Ακόμα κάθεσαι στον καναπέ σου; Γράψου σε ένα γυμναστήριο, πήγαινε για τρέξιμο, κουνήσου λίγο κι άλλωστε φτάνει καλοκαίρι! Μην το ξεχνάς!

Όμορφα και περιποιημένα άκρα

Όπως είπα και πιο πάνω η εμφάνιση ξεκινάει από την κορυφή.. αλλά φτάνει μέχρι και τα νύχια! Τα περιποιημένα άκρα είναι ένα από τα στοιχεία που δείχνουν την περιποίηση.  Γι’ αυτό σταματάτε να δαγκώνετε σας παρακαλώ! Μα τι κακό είναι αυτό; Καταντήσατε να μην σας μείνουν δάχτυλα! Υπάρχουν ψαλιδάκια και νυχοκόπτες άλλωστε, που μπορούν να κάνουν καλύτερα αυτή τη δουλειά! Τα δόντια έχουν άλλη χρησιμότητα!

Άντρες λοιπόν πάρτε το χαμπάρι! Οργανωθείτε και περιποιηθείτε τον εαυτούλη σας! Και μην ανησυχείτε, η περιποίηση δεν θα σας κάνει λιγότερο άντρες αλλά πιο όμορφους άντρες! Φροντίστε βέβαια να είστε ακόμα πιο όμορφοι στον εσωτερικό σας κόσμο! Γιατί μόνο έτσι θα έχετε το «ολοκληρωμένο πακέτο»!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ομορφιά και περιποίηση γένους….αρσενικού