Loading

Οι 5 πιο άξιοι λόγοι για να σπάσεις τον κουμπαρά σου.

Καταρχάς να πω ότι πότε δεν ήμουν ο άνθρωπος που είχε ή θα έχει κουμπαρά. Και αυτό όχι γιατί, ξέρω γω, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι δεν μου αρέσει αυτή η τακτική ή ότι είναι χαζή ή κάτι, αλλά γιατί δεν μπορώ να έχω. Είμαι τρομερά άτσαλη! Όσες φορές δοκίμασα να έχω έναν (τρεις- τέσσερις φορές μην φανταστείτε) ήταν σαν να μην είχα κανένα. Μια μέρα, αυτό ήταν το ρεκόρ μου. Όχι, ψέματα! Κατάφερα και κράτησα έναν κουμπαρά για ένα μήνα. Μετά τον έσπασα αλλά αυτή τη φορά όχι από την ατσαλοσύνη μου. Με αυτή λοιπόν την αναφορά θα ξεκινήσω μια ανάλυση που αφορά τους 5 πιο άξιους λόγους για να σπάσεις τον κουμπαρά σου.

Και μετράμε…

1.Ποτέ δεν γεμίζει

Ένας κουμπαράς που ποτέ δεν γεμίζει, όχι μόνο σε ψυχοπλακώνει, αλλά σου πιάνει κιόλας χώρο. Άρα τι τον κρατάς; Ο κουμπαράς που προανέφερα, ναι ναι, εκείνος που άντεξε για ένα μήνα, ήταν από αυτούς που δεν γέμιζαν με τίποτα. Θα μου πείτε τώρα, ένας μήνας θεωρείται μεγάλο διάστημα και ειδικά στα 7 σου, που το μόνο εισόδημα που έχεις είναι αυτά τα νομίσματα της καντίνας που σου δίνουν οι γονείς σου το πρωί πριν φύγεις για το σχολείο; Είναι δεν είναι, εγώ τότε δεν ήξερα να τοποθετηθώ στον χρόνο. Οπότε ένα απόγευμα που περνούσε ο παγωτατζής έξω από το σπίτι μου, έτρεξα σαν τρελή να πάρω λεφτά από τον κουμπαρά. Μαντέψτε. Και φυσικά ήταν άδειος. Τον πήρα, λοιπόν, και του έδωσα μια στον τοίχο, ε αυτό ήταν. 

globalspot.gr

2. Έχουν κολλήσει μέσα τα χαρτονομίσματα

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ή τα χαρτονομίσματα ή τα χαρτονομίσματα. Όταν βρίσκεσαι μεταξύ δυο ίδιων επιλογών, αρχικά παύουν να θεωρούνται επιλογές και δεύτερον σπας τον κουμπαρά. Καταλαβαίνετε, για να αποφευχθεί αυτό το αδιέξοδο. 

3. Πρέπει να πληρώσεις τον διανομέα (ντελιβερά) της παραγγελίας σου

Έχεις παραγγείλει πίτσα από το ντόπιο μαγαζάκι της γειτονιάς σου, του χωριού σου, της πόλης σου, αλλά έχεις ξεχάσει να ρωτήσεις αν παίρνουν κάρτες. Σου χτυπά το κουδούνι ο διανομέας, σου δίνει την πίτσα και του δίνεις την κάρτα σου. Σε βλέπει με ένα περίεργο ύφος και εσύ εκείνη τη στιγμή κάνεις κλικ να του αφήσεις φιλοδώρημα. Και όχι, δεν είναι αυτό που εννοούσε ο άνθρωπος. Τότε στο λέει ξεκάθαρα ότι δέχεται μόνο μετρητά. Εσύ τότε ξεκινάς να κλαις αυτή την καταραμένη πίτσα που δεν πρόκειται να φας και τότε… θυμάσαι τον κουμπαρά σου. Τον σπας, πληρώνεις τον διανομέα, του δίνεις και το κατιτίς του και τρως και εσύ την πίτσα σου.

media.enikos.gr

4. Έχεις τα νεύρα σου

Αν σπάσεις τον κουμπαρά σου λόγω μιας συναισθηματική φόρτισης που έχεις, θα κερδίσεις δυο πράγματα: την παροδική σου ηρεμία και ένα δώρο που θα κάνεις εσύ στον εαυτό σου με τα λεφτά που έχεις μέσα. Δυο σε ένα λοιπόν! Και σαμπουάν και μαλακτικό.

Και ακόμα ένας λόγος θα μπορούσε να είναι…

5. Θες να χτίσεις σπίτι

Εεε ας μην γίνομαι υπερβολική τώρα!

5. Θες να αγοράσεις σκύλο

Ούτε να το σκέφτεσαι! Μόνο από καταφύγια! Ας σώσουμε και καμιά ζωούλα.

5. ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (ή κάπου στη Γαλλία, εμένα δεν με πειράζει)

Αν, λοιπόν, έχεις κουμπαρά με ένα ικανοποιητικό περιεχόμενο έφτασε η ώρα καλέ/ή μου αναγνώστη/στρια  να τον σπάσεις. Το κίνητρο υπάρχει, τα λεφτά επίσης, το μόνο που σου απομένει είναι η πράξη.

lovelife.com.cy

Ε καν’ το ντε, σπάσε το σ****γούρουνο! Μεσ’ τη βρώμα είναι (βρίσκεις;)!

Υ.Σ.1 Εγώ γενικά δεν έχω κάποιο θέμα με τους κουμπαράδες απλώς ξέρετε, άρθρο να γίνεται.

Υ.Σ.2 Πλάκα κάνω! Σκάστε και εσείς ένα χαμογελάκι!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: tempo24.news

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Λέξεις κλειδιά: Δικηγόρος, Γένος θηλυκού, Ρομαντισμός, Ρεαλισμός, Τρελή, Παλαβή, Υπερβολή, Ουτοπία, Θάρρος, Θράσος, Φρίκη, Χάος, Αλλαγές, Ελευθερία, Επιλογές. Εμπνεύσεις: ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Λογοτεχνία (Ουγκώ), Ποίηση (Καζαντζάκης), Θέατρο (Τένεσσυ)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Οι 5 πιο άξιοι λόγοι για να σπάσεις τον κουμπαρά σου.