Loading

Οδηγός για το πώς να φλερτάρεις μια γυναίκα (ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ)

Φίλε άνδρα,

Οι γυναίκες, δεν είμαστε εξωγήινοι… απλά επιζητάμε μια ‘αντρίκια’ συμπεριφορά. Λυπάμαι πολύ, αλλά πλέον δεν τα καταφέρνετε καθόλου καλά όταν έλθει η ώρα για φλερτ. Πολλοί από εσάς έχετε εγκαταλείψει εντελώς το θέμα. Γι’ αυτό λοιπόν σας προτείνω μερικές συμβουλές, μπας και δέσει το γλυκό όταν προσεγγίζετε μια γυναίκα -είναι κρίμα να χάνετε το παιχνίδι εξαρχής!- 

1. Πρώτο και κύριο, πρέπει να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες.

Ως αρσενικό που είσαι, μην περιμένεις από τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση στο φλερτ. Δείξε ότι έχεις τα κότσια, ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που συνήθως μας εντυπωσιάζουν. Γιατί φοβάσαι να ξεδιπλώσεις τα χαρτιά σου; Στο κάτω κάτω τι έχεις να χάσεις; Και αν στην τελική το φλερτ σου δεν αποδώσει και ‘τσαλακωθείς’ λιγάκι, τι έγινε; Είναι στη φύση σου να είσαι κυνηγός.  

2. Να είσαι διεκδικητικός.

Να προσεγγίζεις μια γυναίκα στέλνοντάς της το μήνυμα, ότι είσαι διατεθιμένος να κάνεις τα «πάντα», προκειμένου να τη γοητεύσεις και να την «κατακτήσεις». Σε εσένα φίλε άντρα που ανέβηκες στη διαφημιστική πινακίδα στην Αθηνών – Κορίνθου για να γράψεις: ‘Ρένα σ’ αγαπώ’, απευθύνω ένα μεγάλο ‘εύγε’, γιατί έδειξες ότι το λέει η ψυχή σου. Φίλε άντρα, ανάλωσε ενέργεια, δείξε την τρέλα σου και δώστα όλα προκειμένου η γυναίκα που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου να περνά ευχάριστα και ωραία.

3. Be creative!

Επινόησε έναν έξυπνο τρόπο προσέγγισης που να εξάρει την περιέργεια και να κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας. Για παράδειγμα, αν είσαι κλειστός τύπος βρες μια άσχετη δικαιολογία για να την πλησιάσεις ή αν είσαι ανοικτός τύπος απλά πες της ξεκάθαρα: «Θέλω να γνωριστούμε». Καλό είναι να χρησιμοποιείς και το χιούμορ, αν το επιτρέπει ο χώρος και γενικά οι περιστάσεις.

4. Οριοθέτησε τη συμπεριφορά σου.

Δηλαδή το φλερτ που θα κάνεις πρέπει να είναι ανάλογα με τον τύπο της κοπέλας που έχεις απέναντί σου και γενικά να είσαι ευγενικός. Μην της πεις σεξιστικού περιεχομένου σχόλια, θεωρώντας ότι θα ενθουσιαστεί και σε καμία περίπτωση μη γίνεις χυδαίος στο κυνήγι. Ειδικά οι ευφυείς γυναίκες θίγονται μ’ αυτά.

5. Συμπεριφέρσου «ιπποτικά».

Δώσε προτεραιότητα στα θέλω της γυναίκας.  «- Τι θα ήθελες, να μείνουμε εδώ ή να πάμε κάπου αλλού; -Ό, τι θες εσύ». Δε θα της πας κόντρα σαν να βρίσκεσαι σε διαφωνία με έναν φίλο σου. Άνοιξε της την πόρτα -γιατί όχι;-, φόρεσε της το σακάκι. ΟΚ, αν αυτά τα θεωρείς παλαιικά ή παλιομοδίτικα, τότε απλώς γίνε ιππότης με το λόγο.

6. Αβρότητα στον τρόπο που τη χειρίζεσαι.

Να προσπαθείς να ικανοποιείς αυτά που επιθυμεί και να  υιοθετείς προστατευτικό ύφος. Για παράδειγμα αν κρυώνει: «Θες να σου δώσω το σακάκι μου»; Οι κινήσεις και τα λόγια σου πρέπει να είναι προσεγμένα, μετρημένα, έτσι που με κανέναν τρόπο να μη θίξεις τη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Απόφυγε τις πολλές υπερβολές και τις ακρότητες.

7. Κάνε σχόλια που καλλιεργούν την αυταρέσκεια της γυναίκας.

Είτε αυτά αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση είτε την προσωπικότητα της. Έτσι θα της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει ως οντότητα. ΟΚ, σε όλες αρέσουν οι κολακείες για την εξωτερική μας εικόνα, αλλά θα εκτιμήσουμε πολύ περισσότερα τα κομπλιμέντα για την πνευματική μας καλλιέργεια ή το χαρακτήρα μας. «Είσαι όμορφη και είσαι και ευχάριστος τύπος». Μη σταθείς μόνο στο ‘είσαι ωραία’, στο φαίνεσθαι. Δείξε της ότι τη θέλεις και για το είναι.   

8. Να λειτουργείς αυθόρμητα.

Όπως σου υποβάλλει το χαρακτήρας σου, δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό. Μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Εξάλλου, αν δεν είσαι αυτό που ψάχνει, θα φανεί στην πορεία. Γι’ αυτό BΕE YOURSELF.  Έτσι κι αλλιώς, αν δεν είναι αυτή, θα είναι κάποια άλλη.

9. Ξεκαθάρισε ποιες είναι οι προθέσεις σου.

Πες της τι αναμένεις, δηλαδή αν επιδιώκεις κάτι πιο σταθερό ή αν θέλεις μια σχέση ελεύθερου τύπου. Είναι άνανδρο να δημιουργείς, ιδίως σε μια γυναίκα που ενδεχομένως ενδιαφέρεται για σένα, φρούδες ελπίδες ότι είσαι ο άνθρωπός της, αν δεν έχεις διάθεση για σοβαρή σχέση.

10. Να είσαι προετοιμασμένος να αποδεχτείς και την πιθανότητα απόρριψης.

Και να αποχωρήσεις βέβαια αξιοπρεπώς, σε περίπτωση που το φλερτ σου δεν τύχει θετικής ανταπόκρισης. ‘Κύριος ήρθα, και κύριος θα φύγω’, όπως λέει και το λαϊκό άσμα. Όχι μην πέσεις στα πατώμα, αν δεν είναι meant to be!

Αγαπητοί άνδρες, έχετε κατά νου ότι οι γυναίκες δεν αποζητούν κάτι το εξωπραγματικό. Δε χρειάζεται να καταφεύγετε σε υπερβολές για να εντυπωσιαστούν.

Μια γυναίκα θέλει απλώς να νιώσει ότι τη γουστάρετε πραγματικά, ότι τη σέβεστε και ότι είσαστε πρόθυμοι να τη γνωρίσετε εις βάθος. Εν ολίγοις, μια γυναίκα θέλει να συμπεριφέρεστε ως Άντρες και Κύριοι.

*προσοχή στα κεφαλαία

https://www.youtube.com/watch?v=ct-XBfXECQw
svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Οδηγός για το πώς να φλερτάρεις μια γυναίκα (ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ)