Loading

Ο Ποκετίνο κουνάει μαντήλι και ο Ζιντάν ετοιμάζεται.

svg9 Ιανουαρίου, 2022SportybeezΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΕΗΣ

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Παρί δείχνει να είναι ο  Μαουρίτιο Ποκετίνο. Ο Αργεντίνος τεχνικός αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα όπως και οι προκάτοχοί του Τούχελ και Έμερι οι οποίοι δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την πληθώρα αστέρων της παριζιάνικης ομάδας. Οπότε ουδείς καταλληλότερος από τον θρυλικό μέσο Ζινεντίν Ζιντάν για να τον αντικαταστήσει.

skysports.com

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca ο Γάλλος τεχνικός έχει βολιδοσκοπηθεί από την πρωτοπόρο Γαλλίας και το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας τον Ιούνη με την λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας για την φετινή σεζόν.

therealchamps.com

Θέλει και ο Ζιντάν.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ ξεκαθάρισε εδώ και καιρό ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Premier League απαντώντας έτσι σε φήμες που τον συνέδεσαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ εν αντιθέσει με την Παρί για την οποία ουκ ολίγες φορές εξέφρασε είτε άμεσα είτε έμμεσα την επιθυμία του να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ κατάφερε να διαχειριστεί άψογα σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Ρονάλντο, ο Ράμος και πολλοί άλλοι οπότε το στοίχημα (εφόσον υπογράψει με την Παρί) είναι αν θα καταφέρει το ίδιο με την ομάδα του Παρισιού εκεί όπου θα συναντήσει μεταξύ άλλων τον Νειμάρ, τον Μέσι και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα και προσωπικότητες(ο Εμπαμπέ μάλλον αποχωρεί για την Ρεάλ ως γνωστόν).


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: metro.co.uk

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΕΗΣ

Είμαι ο Δημήτρης και μαζί μου θα διαβάζετε απόψεις, ιστορίες και εμπειρίες μου μέσα σε ένα κράμα νοσταλγίας, ρομαντισμού και αυθορμητισμού. Θα παρατηρήσετε στα άρθρα μου ότι διατηρώ έντονο το αθλητικό ύφος, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης μου για τον αθλητισμό οπότε... καλή σας τύχη!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ο Ποκετίνο κουνάει μαντήλι και ο Ζιντάν ετοιμάζεται.