Loading

Ο Λεονάρντο που όλοι αγαπήσαμε

svg15 Οκτωβρίου, 2019ShowbeezΘΕΟΔΩΡΑ ΨΥΛΛΟΥ

Ο Leonardo Di Caprio,  γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου το 1974, είναι ένας από τους σπουδαιότερους σταρ του σινεμά, της εποχής μας. Έχει άπιαστο ταλέντο στην υποκριτική, αλλά πέρα απ’ αυτό, είναι ένας ενεργός περιβαλλοντιστής.

Η μεγάλη καριέρα του Λεο δεν είναι τυχαία, μιας και ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα χέρια του σε πολλές ταινίες που έμελλαν να γράψουν ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Μία από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες είναι ο ρόλος του Ρωμαίου στο πασίγνωστο δράμα της ιστορίας του Ρωμαίου και Ιουλιέτας.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο τότε νεαρός Λεονάρντο, κέρδισε με την αξία του τον πολυζήτητο ρόλο του Jack στην αγαπημένη ιστορία, μικρών και μεγάλων, “Τιτανικός“. Άλλες επιτυχίες στην καριέρα του ηθοποιού αυτού είναι οι ακόλουθες: Marvins Room“, “The basketball diaries“, “Total eclipse“, “The wolf of wall street“.

Εκτός από την δράση του στο σανίδι, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, δραστηριοποιείται και ως περιβαλλοντιστής, αξιοποιώντας τη συνειδητοποιημένη βούλησή του, για την δημιουργία του επιτυχημένου ιδρύματός του, στο οποίο έδωσε και το όνομα του. Ο Λεο, έχοντας αυτό το ίδρυμα, παλεύει για την προστασία των τελευταίων παγκοσμίων άγριων τόπων, τα οποία κινδυνεύουν σοβαρά, βρίσκοντας λύσεις για την αποφόρτιση του πλανήτη γη από τα σοβαρά προβλήματα που, η επιπόλαιη ανθρωπότητα προκαλεί.

Όσον αφορά την ερωτική ζωή του Λεονάρντο, η πρώτη γνωστή σύντροφος ήταν η Bridget Hall, με την οποία όμως δεν κράτησε πολύ. Το 2011 βρισκόταν σε σχέση διάρκειας πέντε μηνών, με την ηθοποιό Blake Lively. Η επόμενή του σχέση είχε διάρκεια 18 μηνών, με το μοντέλο Toni Garrn, η οποία έχει καταγωγή από την Γερμανία. Το 2015 αρραβωνιάστηκε το μοντέλο και ηθοποιό Kelly Rohrbach, με την οποία όμως η σχέση τους είχε την ίδια κατάληξη όπως και στις προηγούμενες. Υπήρξαν κι άλλες πολλές σχέσεις στη ζωή του Λεο, αλλά αυτές ήταν οι πιο μακροπρόθεσμες. Μάλλον είναι ορκισμένος εργένης γιατί μέχρι στιγμής καμία δεν τον οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας!

Μία από τις σπουδαιότερες επιτυχίες του Λεονάρντο ντι Κάπριο ήταν η υποψηφιότητά του για τα βραβεία Όσκαρ. Στην νίκη του τον οδήγησε η ταινία The  Revenant, όπου και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου. Δεν μπορεί να παραλειφθεί το γεγονός ότι ήταν υποψήφιος άλλες πέντε φορές για Όσκαρ, χωρίς όμως αντίκρυσμα! Κέρδισε επίσης άλλες τρεις φορές το Golden Globe βραβείο, ενώ ήταν άλλες επτά φορές υποψήφιος γι’ αυτό. Η λίστα,όμως, των βραβείων που κέρδισε ο Λεο, είναι ατελείωτη αφού έκτισε μια καριέρα με γερά θεμέλια που άντεξε στο πέρασμα του χρόνου.

Πρόσφατα, στις μεγάλες οθόνες έχει κάνει την εμφάνισή της και η νέα του ταινία, “Once upon a time in Hollywood”, στην οποία συμπράττει με τον Μπρατ Πίτ, σε σκηνοθεσία Κουεντίν Ταραντίνο.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως ο ηθοποιός αυτός θα αφήσει τα χνάρια του μέσα από τους ρόλους που του δόθηκαν, μιας και έγινε ένα με αυτούς, και στοιχεία από κάθε χαρακτήρα που κλήθηκε να παραστήσει, καθρεφτίζονται συχνά και στον δικό του χαρακτήρα.

Όπως και να το κάνουμε, ο Λεο είναι ο αγαπημένος μας και ειδικά τα κορίτσια, σφαζόμαστε ακόμη στο όνομά του!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ο Λεονάρντο που όλοι αγαπήσαμε