Loading

Ο Κυπραίος και το φλερτ : 5 τύποι που συναντάμε

Αγαπητέ αναγνώστη θα ήθελα να διευκρινίσω εκ των προτέρων ότι το άρθρο μου δεν αποσκοπεί στο να θίξει κανένα , ευελπιστώ (και εύχομαι) απλά να αποτελέσει τροφή για σκέψη αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης των γυναικών.

1. Ο “φίλε βοήθα με“:

Είναι αυτός ο τύπος που στέλνει το φιλαράκι του να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και να κάνει αναγνώριση εδάφους.  Ο φίλος έρχεται περιχαρής και ξεκινά να σου εκθειάζει πόσο καλός, ποσό ταλαντούχος κτλ είναι ο φίλος του αφού πρώτα σου πει και πως τον λένε. Ο δε ενδιαφερόμενος περιμένει εναγωνίως και κοιτάζει διακριτικά προσπαθώντας να κόψει τις αντιδράσεις σου ενώ παράλληλα ο φίλος σε παροτρύνει να πας εσύ να του μιλήσεις πρώτη.  (Σορρυ αλλά ούτε καν !!!αν θέλεις να μιλήσεις να έχεις το θάρρος να το κάνεις εσύ ούτε η κοπέλα ούτε ο φίλος σου)

2. Ο αδερφός του Τσακ Νορις:

Είναι αυτός ο οποίος έρχεται πάνω σου και παίζεται αν θα σε αφήσει να ψελλίσεις το όνομα σου. Αφού συστηθεί παρουσιάζει το βιογραφικό του (με κάποιες υπερβολές) για να σε εντυπωσιάσει. Ναι φίλε μου μπράβο που μαγειρεύεις πιο καλά από τον Πετρετζίκη, μιλάς 7 γλώσσες, κάνεις ελεύθερη πτώση στα 14000 πόδια και προσέχεις και το σκύλο της γειτόνισσας αλλά κάπου ΕΛΕΟΣ. Δηλαδή είτε που θα κάνεις την κοπέλα να νιώσει λίγη και ανεπαρκής είτε που θα σκεφτεί τούτος δεν ξέρει τι του γίνεται και θα σηκωθεί να φύγει … Ε ΜΑΑ!!  

3. Ο υπερβολικά ένθερμος:

 Είναι ο τύπος που την έχει δει Μάνθος Φουστάνος και θα σου ριχτεί στην ψύχρα. Προφανώς κάποιος τον συμβούλεψε να είναι άμεσος και ειλικρινής και πήρε την συμβουλή της μετρητοίς. Σίγουρα εκτιμούμε το θάρρος του άλλου να τσαλακωθεί αλλά και λίγο τακτ δεν βλάπτει (με γυναίκες έχεις να κάνεις βρε παιδί μου). Όταν έρχεσαι και κολλάς πάνω στην κοπέλα σαν την βδέλλα, και δεν την αφήνεις να μιλήσει με τις φίλες της, να κοιτάξει γύρω της ΝΑ πάρει ανάσα με λίγα λόγια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα σε διώξει και θα έχει και 100% δίκαιο.

4. Ο δεν κάνω τίποτε, δεν ρίχνω τον εγωισμό μου:

Αυτή είναι η πιο συχνή περίπτωση. Σε αυτόν τον τύπο προφανώς αρέσεις (φαίνεται από τον τρόπο που σε κοιτάζει) όμως δεν κάνει οτιδήποτε άλλο για να σε προσεγγίσει. Έλα φίλε και μίλα δε θα πάθεις και κάτι, αν η άλλη είναι ξινή και σε διώξει δικό της πρόβλημα , εσύ έκανες αυτό που έπρεπε (ΚΥΡΙΟΣ). Είναι κρίμα να μπλοκάρεις κάτι που ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Δυστυχώς όσο και αν ελπίζεις (στις πλείστες περιπτώσεις) δεν θα έρθει πρώτη η γυναίκα να σου μιλήσει όσο και αν θέλει. Θα μου πεις λάθος και θα συμφωνήσω όμως καλώς ή κακώς τα στερεότυπα υπάρχουν και δύσκολα αποβάλλονται σε μια κοινωνία , οπότε κάνε το βήμα το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι μια απόρριψη (σιγά ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος).

5. Ο έμαθα 5 ατάκες και είπα να τις ρίξω:

 Είναι αυτός ο τύπος που θυμίζει τον Λάζαρο όταν συμβουλεύει τον Γρήγορη για το πώς να ρίξει γκόμενα στο «Είσαι το ταίρι μου». Ατάκες όπως το σε είδα και έχασα τα φώτα μου ή πρέπει να είχε έμπνευση ο θεός όταν σε έπλασε είναι πολύ πασέ βρε παιδάκι μου μπορείς και καλύτερα!!! Αρκεί μια απλή καθημερινή συζήτηση, που να κυλά όμορφα και ομαλά. Αυτά τα ακούμε και γελάμε δεν είναι για να λέγονται. Γενικά πιστεύω πολύ στην ευρηματικότητα του ανθρώπου, στην δεδομένη όμως περίπτωση δεν ενθουσιάζομαι και ιδιαίτερα από αυτά τα “ευφάνταστα” , σκέψου κάτι άλλο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ! ΑΠΛΑ ΕΣΑΣ !!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ο Κυπραίος και το φλερτ : 5 τύποι που συναντάμε