Ήταν λίγο πολύ δεδομένο αλλά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου, μαζί με την ανάρτηση του Greek Freak επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο δύο φορές MVP και περσινός πρωταθλητής με τους Bucks υπολογίζεται κανονικά από τον Δημήτρη Ιτούδη για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου. Η Εθνική Ελλάδος θα ξεκινήσει από το Μιλάνο και το Mediolanum Forum και ευελπιστεί να φτάσει μέχρι το τέλος στην νοκ-άουτ φάση του Βερολίνου.

Αδιαμφισβήτητα η φετινή διοργάνωση θα προσεγγίσει μερικά από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ μεταξύ άλλων τον περσινό και φετινό MVP του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς, πολλάκις κορυφαίο αμυντικό του NBA Ρούντι Γκομπέρ ενώ ο σέντερ και ηγέτης των 76ers Τζοέλ Εμπίντ έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για απόκτηση γαλλικού διαβατηρίου και έτσι η Γαλλία θα έχει ακόμη ένα βαρύ όπλο στο οπλοστάσιό της.
Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Ελλάδα καθώς πλέον με την προσθήκη του πιο λαμπερού της αστεριού θεωρείται ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου μετά από 17 χρόνια!
***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com
***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:
What do you think?
Show comments / Leave a comment