Loading

Ο διάσημος που πέθανε απ’ το χέρι θαυμαστή του!

Ο εν λόγω διάσημος που πέθανε από το χέρι θαυμαστή του, δεν είναι άλλος από τον πρώην τραγουδιστή των Beatles, μουσικό, κιθαρίστα αλλά και εμπνευστή μας, John Lennon. Ταξιδεύουμε πίσω στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, στο West Village του Manhattan, έξω από το κτήριο Dakota (The Dakota) κοντά στο Central Park.

Μια κλασική κρύα νύχτα, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία για τον διάσημο Άγγλο τραγουδιστή John Lennon. Καθώς πλησίαζε στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του Yoko Ono, ένας άγνωστος άντρας τον πυροβόλησε πέντε φορές στο στήθος σχεδόν εξ επαφής, τρείς εκ των οποίων διαπέρασαν την πλάτη του. Η γυναίκα του ξεκίνησε να ουρλιάζει και να είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο άντρας που τον σκότωσε, ήταν ο 25χρονος  θαυμαστής του Mark Chapman. Γιατί θαυμαστής του; Διότι ο Chapman το ίδιο απόγευμα, είχε συναντηθεί «τυχαία» στον δρόμο με τον John Lennon και τη γυναίκα του Yoko Ono καθώς έφευγαν από το διαμέρισμα τους στο κτήριο Dakota. Τους είχε ζήτησε να του υπογράψουν ένα αντίγραφο του δίσκου Double Fantasy και συνέχισαν ο καθένας τον δρόμο του. Θεωρητικά δεν ήταν κάτι περίεργο ή ύποπτο καθότι, ο Lennon, ερχόταν συχνά σε επαφή με τους θαυμαστές του, οι οποίοι μαζεύονταν έξω από το σπίτι του.

Ο θαυμαστής και δολοφόνος του, δεν έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι που έφθασε η αστυνομία και τον συνέλαβε χωρίς καμία αντίσταση από πλευράς του. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον John Lennon να αιμορραγεί από το στόμα και το στήθος αλλά όλως παραδόξως να έχει ακόμα παλμό.

Οι αστυνομικοί έκαναν ότι μπορούσαν, ωστόσο ενημερώθηκαν πώς το ασθενοφόρο βρισκόταν σχετικά κοντά αλλά ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να περιμένουν για πολύ καθότι ο Lennon αιμορραγούσε ακατάπαυστα.

Έτσι, λίγο αργότερα κατέφθασε ακόμη ένα περιπολικό στη σκηνή και οι 2 αστυνομικοί Frauenberger και Palma, μετάφεραν τον Lennon στο νοσοκομείο Roosevelt. Στο δρόμο οι αστυνομικοί του μιλούσαν και είχε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω του ότι είχε χάσει τόσο πολύ αίμα, που πλέον δεν είχε παλμό!

Σημαντικό είναι να σημειωθεί το ότι ο δολοφόνος – Mark Chapman- είχε πει πολλά «ασυνάρτητα» λόγια, όπως για παράδειγμα ότι είχε ταξιδέψει από τη Χαβάη για να σκοτώσει τον ήρωα του Lennon, διότι ο ίδιος ήταν βαθιά Χριστιανός και ένιωσε προδομένος από τον ήρωα του καθότι είχε δηλώσει για τους Beatles ότι «Τώρα είμαστε και πιο διάσημοι και από τον Ιησού Χριστό».

Εκτός αυτού, όμως κατά τη διάρκεια των γεγονότων είπε και άλλα «ασυνάρτητα», θεωρητικά ασυνάρτητα.. αν δεχτούμε πώς δεν έχουν όλα τελικά μια εξήγηση.

Όπως για παράδειγμα όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός –Cullen- που τον συνέλαβε γιατί τον σκότωσε, αυτός απάντησε: «Είμαι ο John Lennon. Σκότωσα τον εαυτό μου».

Κλείνοντας με τα παράδοξα που είχε πει εκείνη την νύχτα, είχε αναφέρει στον αστυνομικό ότι «υπάρχουν μέσα του ένας μικρός και ένας μεγάλος άνθρωπος και εκείνη τη νύχτα κέρδισε ο μικρός».

Κατά την ομολογία του είπε ότι ήθελε να γίνει όσο διάσημος ήταν ο John Lennon.

Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια κατ’ εμένα:

1.Ότι άνθρωπος ήταν διαταραγμένος (όπως και ειπώθηκε τότε), ο οποίος δεν παρακολουθείτο από κάποιο ειδικό.

2.Αφορά τον αγαπημένο μου τρόπο σκέψης, ο οποίος καταλήγει να ονομάζεται ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο! Ότι ο δολοφόνος του John Lennon δεν ήταν ο Mark Chapman, αλλά ο πράκτορας της CIA, Stephen King, ο οποίος κιόλας είχε απίστευτη έως και τρομακτική ομοιότητα με τον Mark Chapman, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πιο κάτω.

Η εν λόγω θεωρία βασίζεται στο ότι ήθελαν να σιγήσουν για πάντα τη μουσική του John Lennon, της οποίας το περιεχόμενο είχε πολλά αντικαπιταλιστικά μηνύματα.

Aριστερά: Stephen King & Δεξιά: Mark Chapman

nymag.com

3.Ο Mark Chapman, να ήταν ένα από τα πολλά θύματα της CIA, μέσω του απάνθρωπου project «MK ultra» που είχε ξεκινήσει το 1953, εν αγνοία της κυβέρνησης, με την βοήθεια πολλών επιστημόνων, καθηγητών Πανεπιστημίων αλλά και «επιστημόνων» οι οποίοι ήταν καταζητούμενοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως για παράδειγμα Ναζί. Έκαναν πειράματα σε πολίτες και υπαλλήλους της, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Ουσιαστικά, χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες για να ανακαλύψουν τις παρενέργειες όσον αφορά την αντίληψη και την λειτουργία του εγκεφάλου. Στόχος τους ήταν ο πλήρης έλεγχος και αναπρογραμματισμός του μυαλού.

*Το εν λόγω project δεν αφορά πλέον θεωρία συνωμοσίας αλλά πραγματικότητα, καθότι το 1977 επιβεβαιώθηκε από τον πράκτορα της CIA, John Marks, που έφερε στη δημοσιότητα στοιχεία τα οποία απεκάλυπταν όλα τα προαναφερθέντα.

Ο λόγος που μπορεί να συνδέονται αυτά τα δύο είναι το γεγονός ότι η εποχή τότε χαρακτηριζόταν από έντονα πολιτικά γεγονότα και ο John Lennon είχε πάρα πολύ επιρροή στο κόσμο μέσα από την αφύπνιση, κάτι που ίσως να τους χαλούσε τα σχέδια.

Θεωρώ πώς σε τέτοια ζητήματα και θέματα τίποτα, μα τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η κάθε λεπτομέρεια έχει μια ιστορία να πει!

ΠΗΓΕΣ: protothema.gr, popaganda.gr, mixanitouxronou.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: oxygen.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ο διάσημος που πέθανε απ’ το χέρι θαυμαστή του!