Loading

Να του στείλω ή να περιμένω από αυτόν;

svg30 Απριλίου, 2019LovebeezΡΑΦΑΕΛΑ ΞΙΟΥΡΟΥ

Πήγαινε για ύπνο δεν θα στείλει. Καληνύχτα.

Βασικά… κάτσε να το διαπραγματευτούμε.

Να στείλω… να μην στείλω… Να ζει κανείς ή να μην ζει.. Αναπάντητα και πολλά τα ερωτήματα.. Θα στείλω.  Said no γυναίκα ever! Επειδή μην ξεχνάμε, έχουμε και ένα εγωισμό. Θα μας πέσει η μύτη. «Εντάξει θα κάνω τη διαφορά και θα του στείλω» … «Ρε συ να μην νομίσει κιόλας ότι είμαι καμία λυσσάρα και τον κυνηγάω» ή «Αν γίνει seen και δεν απαντήσει ποτέ, θα γίνω ο περίγελος».

Wait, Θα στείλω, χέστηκα.  ΜΑΑΑΑ , περίμενε… Λες να στείλω κάτι κατά λάθος και να είμαι σε φάση «Σορρυ λάθος chat, αλλά μιας και έτυχε, τι γίνεσαι;» ή «Να κάνω κανένα react στο ίνστα – αφού είναι της μόδας τώρα;»

.. Έχεις σπαταλήσει ΑΠΕΙΡΟ χρόνο αν θα στείλεις αυτό το ρημαδομήνυμα, έχεις πρήξει όλους σου τους φίλους… Ή θερμοπαρακαλείς τις φίλες σου να βγείτε, να γίνεις – Λιώμα θα’ μαι λιώμα – , για να σκέφτεσαι αυτόν, και στο τέλος να στείλεις, έχοντας τη δικαιολογία πως ήσουν μεθυσμένη και δεν θυμάσαι ή λες πως ήταν καταλάθος.

Αφού όλες, ΟΛΕΣ όμως κατά βάθος θέλουμε να στείλουμε,  αλλά – σόρρυ κιόλας έχουμε και ένα επίπεδο – , περιμένουμε, δεν στέλνουμε και αναμένουμε να μας στείλει. Ε και έτσι, δεν στέλνουμε. Και περιμένουμε… Και συνειδητοποιούμε ότι όντως δεν θα στείλει. Εκεί μετανιώνεις την ώρα και τι στιγμή που δεν έστειλες, λες «κάθε φορά τα ίδια κάνω η ηλίθια και να τώρα τα χάλια μου».

Στέλνεις.

Και καλά έκανες. Δεν θα πάθεις και τίποτα. Ίσα – ίσα, θα φανεί ότι ενδιαφέρεσαι. Ούτε θα φανείς απελπισμένη. Αντιθέτως, σκέψου ότι μπορεί να είσαι αυτή η 1 στις 100 που θα στείλει. Θα πας ενάντια στο κατεστημένο. Μα ποιο κατεστημένο μάνα μου; Που ζούμε τέλος πάντων στον Μεσαίωνα; Και θέλουμε και ισότητα. Τούτο το «Δεν στέλλω αν δεν στείλει», θεωρώ, είναι λίγο ξεπερασμένο.

Ίσως και το άλλο άτομο, απλά να περιμένει όπως και εσύ, μέχρι που η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο και ο πιο «θαρραλέος» θα στείλει. ΠΑΝΤΑ να κάνουμε τι ζωή μας δύσκολη. ΓΙΑΤΙΙ;

Το έχουμε πει , άνθρωποι και ανθρώπινες σχέσεις – εκ φύσεως περίεργα…

 Άμα θες να στείλεις στείλε, χωρίς δευτέρες σκέψεις, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος.. ΕΣΥ ξέρεις τι θέλεις, τι νιώθεις… Μην περιμένεις πάντοτε από τις πράξεις των άλλων. Οι δικές σου αποφάσεις θα σε οδηγήσουν σε κάποιες καταστάσεις.. Το να ξέρεις τι θέλεις και να το κυνηγάς δεν σε κάνει ούτε απελπισμένο ούτε τίποτα. Αντιθέτως, είναι και αρκετά γοητευτικό..

Και άμα δεν σου βγει σε καλό, δεν πειράζει.. Εσύ έκανες ότι μπορούσες.. ΌΛΑ συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όπως έχουμε πει ξανά «Maybe it was not meant to be». Και ούτε επρόκειτο να ξέρεις τι θα γινότανε – πως θα κατέληγε, άμα δεν έστελνες. Στο κάτω – κάτω ένα μήνυμα έστειλες, ενδιαφέρον έδειξες, δεν του έκανες και καντάδα κάτω απ’ το σπίτι.

Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει, άμεσα, αργότερα… Εν τέλει,  βρίσκει τον τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου…  Και αν δεν ανταποκριθεί, τροχός είναι θα γυρίσει.

Τώρα πέσε κοιμήσου, και αύριο στείλε.

Υ.Γ : Τώρα εσείς οι φρεσκοχωρισμένοι μην πάρετε φόρα φόρα κατηφόρα και να στείλετε. Αυτό είναι «Αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο». Ίσως αναλυθεί αργότερα. Stay tuned.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Να του στείλω ή να περιμένω από αυτόν;