Loading

Να τα λέμε που και που!

Με αφορμή το προηγούμενο μου άρθρο, που αφορούσε το αν είμαστε υπέρ του να στείλει η κοπέλα πρώτη,  (που αν δεν bee- κες να το δεις, πού ζεις τελοσπάντων;), ερχόμαστε τώρα, να το διαχωρίσουμε από την περίπτωση των φρεσκοχωρισμένων.

Πρέπει άραγε, να κρατάς επαφή με τον / την πρώην;

Τι γίνεται όταν ο ένας απ’ τους δυο θέλει να κρατήσουνε επαφή;

Μάλλον δεν είσαι με τα καλά σου honey. Σου έχει σαλτάρει; Είναι ρητορική ερώτηση, μην απαντήσεις καλύτερα, θα εξευτελιστείς.

Πάντως, το να κρατήσεις επαφή με τον μόλις πρώην σου, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν  ήταν και μακροχρόνια η σχέση, και ο ένας είναι –ακόμη – «ερωτευμένος και τρελός, αγάπη μου για σένα» όπως λέει και το πιπινάκι ο Αργυρός, ακόμα χειρότερα.

Για να πιάσουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, για να φτάσεις στο σημείο να «τελειώσεις» μια μακροχρόνια σχέση, σημαίνει κάτι δεν πήγαινε καλά, κάπου την χάσατε την μπάλα. Δύσκολο να μην έχεις πλέον στη ζωή σου ένα άτομο με το οποίο δέθηκες, μοιραστήκατε στιγμές, κάνατε όνειρα κοινά,  ταξίδια, ήταν δίπλα σου, σε είδε και απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη.. Τελοσπάντων, το νόημα το’ χεις.. Πώς θα συνηθίσεις την απώλεια του, ενώ μήνες πριν δε θα μπορούσες καν, να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν;

Τα πολλά – πολλά με τον «ex» , όταν «Μόλις χώρισες» , δεν βοηθάνε.. Είσαι σε μια φάση που ακόμα δεν το συνειδητοποιείς, δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε καθαρά, εξουσιάζει το συναίσθημα, και είναι πέρα της λογικής.

Υπάρχουν νεύρα. Πολλά. Αρχικά, δεν πρέπει να κρατήσετε επαφές. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να το ξεπεράσει.. Να σκεφτείς τον εαυτό σου, να μην τον παραμελήσεις, να γίνεις λίγο εγωιστής. Οκέεει, ξέρουμε θα μπαίνεις στο προφίλ του 10.000 φορές την μέρα (και λίγες λέω) θα τον καταριέσαι μερόνυχτα.. Θα θέλεις να τον κάνεις block, but don’t do it Φαίδων, διότι καταρχάς, δεν είσαι 12 χρονών και κατά δεύτερον, πως θα τον ελέγχεις… Δεν βοηθάω και πολύ ε;

Μην ανησυχείς.. Things take time.  Θα καταλαγιάσει ο πόνος.. Θα καταλάβεις ότι είναι καλυτέρα έτσι τα πράγματα.. Μια φορά ραγίζει το γυαλί.. There’s no going back. .

Γιατί άμα πας πίσω, θα ξαναγίνουν τα ίδια και χειρότερα, και μετά μάντεψε ποιος θα φταίει.. Όχι , σε προκαλώ…

Μετά αφού ξεκινήσεις να γίνεσαι περισσότερο δεκτικός, θα είσαι καλύτερα μέσα σου.. Μπορεί να ξαναμπεί στη ζωή σου, ΑΛΛΑ, με νέο ρόλο, να μπορεί να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα.. Να μιλάτε σαν δυο φυσιολογικοί άνθρωποι, όσο χρειάζεται, και χωρίς να δίνεις δικαιώματα.. Πάλι, μην γίνομαι κουραστική, αλλά είπαμε, το να ενδιαφέρεσαι, δεν είναι κακό..

Άλλωστε – δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές , δυο ανθρώπων που αγαπήθηκαν τόσο – . Αλλά μην το παρακάνουμε, να τα λέτε απλά που και που….

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Να τα λέμε που και που!