Loading

Μία Καλίφα: Πώς μια πρώην πορνοστάρ άλλαξε τη ζωή της.

Νέα, ωραία και με πλούσιο «ταμπεραμέντο», έγινε γνωστή ανά το παγκόσμιο μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη βιομηχανία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους.

Σε ηλικία 21 ετών και όντας φοιτήτρια Πανεπιστημίου, ένας άντρας την προσέγγισε στο δρόμο και την ρώτησε αν ήθελε να ασχοληθεί με το τομέα του μόντελινγκ. Λίγο καιρό πριν η Μία είχε καταφέρει να χάσει 25 ολόκληρα κιλά και πλέον όλο και περισσότερο τραβούσε τα αντρικά βλέμματα πάνω της. Το ένα έφερε το άλλο και έτσι κατέληξε να υπογράψει συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Η καταγωγή της όμως και οι «εμπνεύσεις» που είχαν οι παραγωγοί έμελλε να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της.

thecaller.gr

Γεννήθηκε στη Βηρυτό τον Φεβρουάριο του 1993 και μετακόμισε στην Αμερική σε ηλικία 8 χρονών. Αν και προερχόταν από καθολική οικογένεια οι γονείς της ήταν αρκετά συντηρητικοί. Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκίνησε την καριέρα της ως πορνοστάρ και μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου κατάφερε να είναι πρώτη σε «χτυπήματα» (most viewed) στην ιστοσελίδα Pornhub.

Κομβικό σημείο στη σύντομη καριέρα της ως πορνοστάρ (μόλις 3 μήνες) ήταν το γεγονός ότι δέχθηκε να φορέσει τη μουσουλμανική μαντίλα (χιτζάμπ) σε μια από τις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τζιχαντιστές του ISIS, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν με απειλές κατά της ζωής της. Οι γονείς της δεν υποστήριξαν καθόλου την απόφαση της να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και όταν έμαθαν τα κακά μαντάτα την αποκλήρωσαν.

koutipandoras.gr

Συνολικά κυκλοφόρησε 11 ερωτικές σκηνές, λαμβάνοντας το ποσό των 10.000 ευρώ περίπου, χωρίς να έχει λάβει κάποιο άλλο ποσό μετέπειτα. Υπολογίζεται πως αν η ίδια είχε κάνει σύμπραξη με την Pornhub, θα είχε αμοιφθεί με περίπου μισό εκατομμύριο! Αφού κατάφερε και προσέλκυσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, της δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο με την γνωστή εταιρεία BangBros, όμως 2 εβδομάδες μετά την υπογραφή, παραιτήθηκε.

Η Μία δηλώνει μετανιωμένη για τις αποφάσεις της, όμως αφήνει να εννοηθεί πως το νεαρό της ηλικίας της υπήρξε και ο λόγος που ακολούθησε αυτόν τον δρόμο. Όσον αφορά το επίμαχο βίντεο με την μαντίλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην The Washington Post, δήλωσε πως η σκηνή ήταν σατιρική και έτσι θα έπρεπε να την βλέπει και ο υπόλοιπος κόσμος. Άλλωστε πολλές χολιγουντιανές ταινίες παρουσιάζουν τους μουσουλμάνους με αρκετά αρνητικότερο τρόπο. Η ίδια, έχει πλέον συμφιλιωθεί με το παρελθόν της και μάλιστα δεν μένει μέχρι εκεί. Παρακινεί τις νεαρές κοπέλες να μείνουν μακριά από την πορνοβιομηχανία και να μην αφήνουν κανένα να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου τους.

thepressroom.gr

Η Μία Καλίφα έχει παντρευτεί πρόσφατα (τον Ιούνιο του 2020) έναν Σουηδό σεφ και ζει στο Τέξας. Είναι ακόμα διάσημη ανά το παγκόσμιο και απασχολείται κυρίως στον τομέα των social media. Έχει περίπου 3 εκατομμύρια followers στο Twitter και 17 εκατομμύρια στο Instagram, ενώ ανάβει φωτιές και στο TikTok με το που έκανε λογαριασμό στην εφαρμογή.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: athleticradio.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Μία Καλίφα: Πώς μια πρώην πορνοστάρ άλλαξε τη ζωή της.