Loading

Messi Vs Ronaldo: Ποιο θα είναι το επόμενο δίδυμο?

Η κόντρα Messi Vs Ronaldo υπάρχει στο ποδόσφαιρο και διχάζει τους θαυμαστές του αθλήματος εδώ και περίπου 15 χρόνια. Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν πρόκειται για μία εχθρική κόντρα, αλλά ένα υγιή ανταγωνισμό, που κάνει και τους δύο να θέλουν να γίνουν καλύτεροι και είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μία εποχή όπου μπορούμε να απολαύσουμε τις μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές που μας χαρίζουν αυτοί οι δύο θρύλοι.

Καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτής της αντιπαράθεσης των δύο ποδοσφαιριστών όμως, (αφού αν και δε θέλουμε να το παραδεχτούμε ο χρόνος για να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια έχει πλησιάσει), μας δημιουργείται το ερώτημα για το ποιοι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι οι επόμενοι που θα διχάσουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο για το ποιος είναι ο καλύτερος. Μέσα από τα χρόνια βλέπουμε πολλές φορές αυτή τη δημοσιογραφική «ανάγκη» δημιουργίας κόντρας μεταξύ δύο αθλητών για το ποιος είναι καλύτερος, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Ένα παράδειγμα από τον ποδοσφαιρικό κόσμο είναι το δίδυμο Μαραντόνα-Πελέ, με τη σύγκριση Messi Vs Ronaldo όμως να είναι αυτή που χώρισε μεγάλο μέρος των θαυμαστών του ποδοσφαίρου σε δύο στρατόπεδα, καθώς οι οπαδοί των δύο αθλητών δραστηριοποιούνται έντονα στο διαδίκτυο για να δείξουν ποιος είναι καλύτερος χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία και βίντεο.

images.app.goo.gl

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σε οποιοδήποτε άθλημα η δημοσιογραφική ανάγκη σύγκρισης για δύο αθλητές θα υπάρχει συνεχώς. Το 2013 με ευκαιρία τις μεταγραφές Gareth Bale και Neymar, σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, οι δημοσιογραφικές πένες πήραν και πάλι φωτιά, αφού πολλοί θεωρήσαν ότι αυτοί οι δύο θα αντικαθιστούσαν Messi και Ronaldo. Αν και είχαν και οι δύο εξαιρετικές επιδόσεις, φάνηκε ότι ήταν πολύ νωρίς για να ξεπεράσουν τους προκατόχους τους, έτσι Messi και Ronaldo παραμένουν στο προσκήνιο μέχρι σήμερα.

Καθώς περνούν τα χρόνια όμως οι Messi και Ronaldo έφτασαν σε μία ηλικία που αν και ακόμα μαγεύουν τους ποδοσφαιρόφιλους, η απόδοση τους δεν είναι στα επίπεδα που είχαν όταν βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους. Οπότε βρισκόμαστε στο τέλος αυτής της δυναστείας που είχαν Messi και Ronaldo και λογικό να ακολουθήσει μία αναζήτηση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο για το επόμενο δίδυμο που θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

images.app.goo.gl

Η στιγμή μοιάζει ιδανική καθώς εμφανίζονται πολλά νεαρά ταλέντα και οι συγκρίσεις με τους δύο GOAT έχουν ήδη αρχίσει για πολλούς από αυτούς. Τα ονόματα είναι πολλά, με το δίδυμο που ξεχωρίζει κατά την γνώμη μου και μπορεί να φτάσει να συγκρίνεται και να παλεύει για τον τίτλο του καλύτερου είναι ο Kylian Mbappe και ο Erling Haaland. Ο Γάλλος και ο Νορβηγός αναμετρήθηκαν ήδη μία φορά στην περσινή διοργάνωση του Champions League και να έχουν καλή εμφάνιση. Δείχνουν με τα επιτεύγματα τους ότι θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον και με τις ικανότητες τους στο σκοράρισμα αλλά και την ταχύτητα και τεχνική τους οι συγκρίσεις για το πιθανό νέο δίδυμο που θα απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο έχει ήδη αρχίσει.

images.daznservices.com

Messi Vs Ronaldo, δύο ποδοσφαιριστές που στολίζουν τα γήπεδα και δίχασαν τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους δύο επιθετικούς που θα μας κάνουν να βλέπουμε τα στατιστικά και τα επιτεύγματα τους για να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Θα είναι το Mbappe Vs Haaland  ή θα προκύψει κάποιο άλλο δίδυμο;


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: images.ladbible.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Messi Vs Ronaldo: Ποιο θα είναι το επόμενο δίδυμο?