Loading

Μαγιό για γυναίκες με καμπύλες!

Έφθασε επιτέλους η στιγμή που περιμέναμε όλο τον χειμώνα. Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι θέλουμε να ξεχυθούμε στις παράλιες, να ρεμβάζουμε με τις ώρες κάτω από τον ήλιο και να απολαμβάνουμε όλα όσα μας στέρησε η καραντίνα που προηγήθηκε.  Όπως πάντα βασικό ενδυματολογικό στοιχείο για το καλοκαίρι είναι τα μαγιό. Επομένως αποφάσισα να συλλέξω μερικές ιδέες για μαγιό που ταιριάζουν σε γυναίκες με ζουμερές καμπύλες, και να σου δώσω έμπνευση για να δημιουργήσεις hot εμφανίσεις! Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι αυτές;

1.Ψηλόμεσα μαγιό

Το pin – up στυλ που τόσο πολύ αγαπήθηκε την δεκαετία του ‘40 άλλα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσής για πολλούς σχεδιαστές τις επόμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, έρχεται να προσδώσει αυτήν σούπερ σέξι και παιχνιδιάρικη νότα στα μαγιό.  Αν αναλογιστείς πως οι γυναίκες της εποχής που εμφανίστηκε η μόδα αυτή, ήταν γυναίκες με υπέροχες καμπύλες τότε θα καταλάβεις και τόσο πόσο ιδανικό είναι αυτό το σχέδιο για να αγκαλιάσει και να αναδείξει τις δίκες σου καμπύλες. 

Ladylike.gr

Beautetinkiriaki.gr

Penypeny.gr

Εκτός από μονόχρωμα μαγιό, μπορείς να επιλέξεις και κομμάτια με διάφορα μοτίβα.  Γενικότερα, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι όταν σε μια εικόνα που διαθέτει επανάληψη μορφολογικών στοιχείων όπως για παράδειγμα γραμμές και σχήματα, το ανθρώπινο μάτι εστιάζει σε αυτά όποτε με αυτό τον τρόπο μπορούμε να «κρύψουμε μικρές ατέλειες» του σώματος μας.

Ediva.gr

Dear-eva.gr

Moriasnews.gr

2.Ολόσωμα μαγιό

Όχι αύτη η επιλογή δεν έχει σκοπό να κρύψει το σώμα μας άλλα αντίθετα να τονίσει την κλίση της καμπύλης που διαθέτει.  Έχει εξίσου πολλές επιλογές χρωμάτων άλλα και μοτίβων που μπορείς να διαλέξεις και να γοητεύσειςτους γύρω σου .

Ediva.gr

Infowoman.gr

Infowoman.gr

3.Μαγιό με κοψίματα

Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα μαγιό που παρουσιάζουν ένα διαφορετικό κόψιμο σε κάποιο μέρος τους από ότι συνήθως.  Για παράδειγμα τα ολόσωμα μαγιό με σχίσιμο στο ντεκολτέ ή ανοιχτή πλάτη.  Επίσης τα μπικίνι τα όποια το πάνω μέρος τους διαθέτει έναν ώμο, είτε κάποιο άλλο ιδιαίτερο κόψιμο που αναδεικνύει περισσότερο τα κόκκαλα στο στέρνο και τους ώμους. 

Beauatetinkiriaki.gr

Mag.sigmalive.com

Dear-eva.gr

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να επισημάνω πως οι παραπάνω επιλογές είναι απλά κάποιες στιλιστικές ιδέες και σε καμία περίπτωση δεν είναι οι μοναδικές που μπορείς να φορέσεις.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποστηρίξεις ένα ρούχο είναι αποδεχτείς το σώμα σου όπως είναι και να αγκαλιάσεις τις καμπύλες σου προτού το κάνει οποιοδήποτε ύφασμα.  Να αγαπάς το σώμα σου γιατί είναι κομμάτι του εαυτού σου και να μην αφήνεις καμία στιγμή της ζωής να πέρνα περιμένοντας το πότε θα αποκτήσεις το «τέλειο, αδυνατισμένο σώμα».


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dear-eva.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Μαγιό για γυναίκες με καμπύλες!