Loading

Lucifer: Τι είδαμε μέχρι σήμερα στη «διαβολική» σειρά του Netflix.

Η σειρά Lucifer είναι βασισμένη στο χαρακτήρα που δημιούργησε ο Neil Gainman το 1989 για τη σειρά graphic novels «Sandman» και δημοσιεύτηκε από την οικογένεια DC Comics, όμως η τηλεοπτική σειρά δεν έχει καμία σχέση με τα comics. Έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιανουάριου του 2016 στο κανάλι Fox και αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό, παρά τα προβλήματα που είχε κατά τη διάρκεια προβολή της.  Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμες οι 5 σεζόν ενώ όλη η 6η σεζόν θα είναι διαθέσιμη στις 10 Σεπτεμβρίου! Ας πάμε να θυμηθούμε τι έχει συμβεί στις 5 πρώτες σεζόν του Lucifer.

unidadeditorial.es

1η Σεζόν

Η 1η σεζόν ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, έναν δαίμονα που φεύγει από την κόλαση για να ζήσει στο Λος Άντζελες.  Γίνεται ο ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς μπαρ και απολαμβάνει την καλή ζωή μαζί με τον πολύ πιστό δαίμονα φίλο του Mazikeen.  Η παρατεταμένη άδεια απουσίας του προκαλεί προβλήματα στην κόλαση, αναγκάζοντας τον αγγελικό μεγάλο αδερφό του να προσπαθήσει και να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να τον φέρει πίσω στην κόλαση. Επίσης, είναι σύμβουλος της αστυνομίας, και μαζί με τη συνέταιρο του Chloe Decker, λύνουν υποθέσεις ανθρωποκτονίας.

Ο Tom Ellis ως Lucifer είναι απλώς εξαιρετικός.Η Lauren German κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά ως ντετέκτιβ.Το καστ κάνει καλή δουλειά με αυτό που έχει, αλλά ο Tom Ellis «κλέβει την παράσταση».

2η Σεζόν

 Στη 2η σεζόν ο Lucifer μετά τα γεγονότα του φινάλε της προηγουμένης σεζόν, διερευνά σκηνές εγκληματικότητας όπως παλιά στους δρόμους του Λος Άντζελες.  Όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται η μητέρα του Lucifer, Charlotte, με την οποία έχουν ένα θλιβερό παρελθόν.  Ο Λούσιφερ προσπαθεί να αναποδογυρίσει την πόλη αναζητώντας τη μαμά του, η παρουσία της οποίος κάνει όλες τις άλλες σχέσεις του να κινδυνεύουν.

Ο Tom Ellis συνεχίζει να βελτιώνεται σαν διαβολάκος το οποίο είναι θετικό και κρατάει την σειρά σε καλό επίπεδο.

ign.com

3η Σεζόν

Αυτή η σεζόν του Lucifer δεν είναι τόσο καλή κατά την άποψη μου όσο είναι οι προηγούμενες.  Εστιάζει σε μια λάθος απόφαση του Lucifer Morningstar που θα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες που αργά χτίζονται καθ ‘όλη τη σεζόν. Αυτές οι συνέπειες απέχουν πολύ από αυτό που περίμενε καθώς τα δεδομένα αλλάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος αυτής την σεζόν το Fox στις 11 Μαΐου του 2018, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει η σειρά λόγω της χαμηλής ακροαματικότητας που έκανε.

4η Σεζόν

Η 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς ήρθε με πρωτοβουλία του αστέρα της Tom Ellis που αγωνίστηκε για να την κρατήσει ζωντανή.  Η καμπάνια #SaveLucifer αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές με αποτέλεσμα στις 15 Ιουνίου του 2018, το Netflix να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει την σειρά για τέταρτη σεζόν που θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η σεζόν διαδραματίζεται έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση της 3η σεζόν και η πλοκή μεταβαίνει στον κόσμο των Lucifer Morningstar, Detective Chloe Decker και του LAPD.Επίσης έχει τον Lucifer με την Chloe να ερευνούν τη δολοφονία ενός τοπικού μελισσοκόμου, ενώ οι συνέπιες που άφησε το τέλος της προηγούμενης σεζόν έχουν επηρεάσει τις σχέσεις τους.

Το χιούμορ ξεχωρίζει σε κάθε επεισόδιο, ενώ συνολικά, μια μικρότερη σεζόν περιστρέφει ένα πιο σφιχτό τόξο στο οποίο όλα τα νήματα περιστρέφονται μαζί, για ένα φινάλε που αφήνει την πόρτα ανοιχτή για το επόμενο κεφάλαιο.

5η Σεζόν

Αφού πλέον η ντεντέκτιβ γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Lucifer, ο δίδυμος αδελφός του Μιχαήλ παίρνει τη θέση του προσπαθώντας να αρπάξει τη ζωή του.  Μέχρι που ο.. πραγματικός Lucifer επιστρέφει για να πάρει ξανά τη ζωή του στα χέρια του.

lordoftheseries.gr

Σε αναμονή λοιπόν της 6ης σεζόν που θα τη δούμε στις οθόνες μας στις 10 Σεπτεμβρίου!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: imdb.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Lucifer: Τι είδαμε μέχρι σήμερα στη «διαβολική» σειρά του Netflix.