14 Φλεβάρη λοιπόν και ξαφνικά όλες μου οι βίαιες, επιθετικές τάσεις αναζητούν τρόπο να εξωτερικευτούν! Καρδούλες, αρκουδάκια, λουλουδάκια, ερωτευμένοι στα παγκάκια! Ουφφ πλήττω!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Αλήθεια πόσο ανιαρό είναι να πηγαίνεις στα εστιατόρια, επειδή τυχαίνει να είναι και Παρασκευή και 14 Φλεβάρη και να αντικρίζεις το καταπληκτικό θέαμα με τα δήθεν ερωτευμένα ζευγαράκια να σαλιαρίζουν και να ταΐζουν το φαΐ ο ένας στον άλλον με αυτόν τον παιδαριώδη τρόπο με το συνοδευτικό σχόλιο που στην καλύτερη περίπτωση θα είναι το «μωρό μουυυ»…

Έπειτα να βλέπεις από το βάθος τα αρκουδάκια και τα συναφή, τα οποία αν υπήρχε τρόπος θα τα ξεπουπούλιαζες! Έτσι για να δείξεις την οργή σου! Και μετά, όντας απογοητευμένος και εξοργισμένος μ’ αυτά, λες ας πάμε καμιά βόλτα στον παραλιακό και τι να δεις; Ζευγαράκια να κρατούν χέρι χέρι και τότε ξαφνικά να θέλεις να μπεις ανάμεσα τους και να σπάσεις την αλυσίδα σαν παιδί!  Έτσι για να μην τους δείρεις! Απαράδεκτοι!

Και βέβαια από την λατρεμένη αυτή μέρα δεν μπορούν να λείπουν οι σχετικές προσφορές… Της πίτσας, της κρέπας, των καταστημάτων.. Ειδικά για ερωτευμένους! Γιατί εμείς δεν έχουμε ψυχή, εμείς δεν θέλουμε να βάλουμε θερμίδες, δεν θέλουμε να αγοράσουμε ρούχα! Οι οι!

Τέλος πάντων… Ψεύδομαι. Στην πραγματικότητα δεν με ενοχλούν. Τους ζηλεύω. Όχι τον καθένα ατομικά.. Μα τον κάθε ερωτευμένο που ζει το αμοιβαίο. Και αυτό είναι το συναίσθημα πίσω από τον καθένα, που δηλώνει οπαδός του αντιβαλεντίνου.  Πίσω από μας λοιπόν, κρύβεται ένα απωθημένο, μια παρολίγον αγάπη, μια ερωτική ήττα.

Γιατί; Γιατί εμείς είμαστε οι αθεράπευτα ρομαντικοί που στο σύμπαν δεν εισακούστηκαν….

Και τώρα απλά ατενίζουμε από το βάθος τα ερωτευμένα ζευγαράκια..

Εμείς οι νοσταλγοί ενός χαδιού αγάπης διαρκείας, όπως λέει και ένας καλός μου φίλος…

Και έτσι επιλέγουμε να χλευάζουμε τους ερωτευμένους αυτή τη μέρα, να σατιρίζουμε την εικόνα που βλέπουμε και να κάνουμε τους υπεράνω σ’ αυτά..

Και τούτη τη μέρα “επιλέγουμε” να βγαίνουμε με τους φίλους μας και να το παίζουμε ελεύθεροι και ωραίοι… Πιο κάτω σας παραθέτω την φωτογραφία από τον περασμένο μου Βαλεντίνο.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!