Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος που μπορεί να περάσει κανείς μόνος του. Να διαλογιστεί, να χαζέψει απλά τους τοίχους, να βάλει μια ταινία, να ακούσει την αγαπημένη του μουσική, να κάνει πράγματα με τον εαυτό του χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς. Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι πολύ σημαντικός, φτάνει να τον αξιοποιούμε σωστά! Μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, να μάθουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε, να χαλαρώσουμε και φυσικά, να νιώσουμε ελεύθεροι για λίγο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Θα έρθει όμως η στιγμή που θα ψάξεις συντροφιά! Είμαστε από τη φύση μας κοινωνικά όντα και δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς άλλα άτομα δίπλα μας.Αυτό είναι γεγονός! Χαιρόμαστε περισσότερο όταν έχουμε κάποιον να μοιραστούμε τη χαρά μας, λυπόμαστε λιγότερο όταν έχουμε κάποιον να μοιράσουμε τη λύπη μας. Αυτό από μόνο του είναι τόσο όμορφο. Είναι κρίμα να μην χρησιμοποιούμε τη μαγεία της μοιρασιάς, που κάνει τα πάντα πιο εύκολα, πιο απλά, πιο όμορφα!

Στο κάτω κάτω μετά από μια δύσκολη μέρα, δεν θα ήθελες να τρέξεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου; Δεν θα ήθελες να μοιραστείς μαζί του όλα όσα προέκυψαν και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα;  Θα δεις πώς όταν τα συζητήσεις, όλα θα μοιάζουν πιο απλά και η λύση θα είναι πια ξεκάθαρη. Είναι τόσο υπέροχο το συναίσθημα!

Όσον αφορά τις όμορφες μέρες, πίστεψε με το πρώτο πράγμα που θα θες να κάνεις είναι να επιστρέψεις σπίτι και να μοιραστείς τη χαρά σου και τα όμορφα πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα σου. Θα δεις τη χαρά στο πρόσωπο του συντρόφου σου και θα νιώσεις ακόμα πιο ωραία, η χαρά σου θα διπλασιαστεί!  Γιατί ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε νιώθει, σε αγαπά και όταν είσαι ευτυχισμένη αυτός είναι ακόμα πιο ευτυχισμένος. 

Να έχεις τον άνθρωπο σου και να μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του χωρίς δεύτερες σκέψεις, τι πιο ωραίο! Φτάνει φυσικά να είναι και αυτός εκεί για σένα, να θέλει να σε ακούσει, να θέλει να σου πει τα δικά του, να υπάρχει γενικά μια ιδανική επικοινωνία.  Αν δεν υπάρχει ίσως τελικά επιλέξεις το χώρια, δεν το αποκλείω.  Γιατί μόνο αν αφήσεις κάτι που δε σε γεμίζει θα κάνεις χώρο για αυτό που θέλεις να έχεις στη ζωή σου, να το θυμάσαι αυτό! 

Επίλεξε να δημιουργήσεις την ιδανική ζωή για σένα και το σύντροφο σου και μην συμβιβαστείς με μετριότητες που δεν σου αξίζουν. Μην με παρεξηγήσεις, δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί.  Συμβιβασμοί πρέπει να γίνονται και από τα δύο άτομα σε μια σχέση, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν πόσο νοιάζονται ο ένας για τον άλλο και ότι πραγματικά θα έκαναν ότι μπορούσαν για να μείνουν μαζί. Αλλά κατά την άποψη μου οι συμβιβασμοί πρέπει να γίνονται με θέληση και όχι υπό πίεση, γιατί μόνο έτσι είναι αληθινοί και κρατάνε χωρίς παράπονα!

Το μαζί είναι καλύτερο απ’ το χώρια λοιπόν! Να μπορείς να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή στο μέγιστο μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο, απερίγραπτο και μοναδικό συναίσθημα που όλοι αξίζουμε να ζήσουμε! 


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: mywedding.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!