Καρκίνος. Για πολλούς ένα κυκλοθυμικό και κλαψιάρικο ζώδιο. Μια θεωρία που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πως από τα σπανιότερα πράγματα στον κόσμο να δεις, είναι τα δάκρυα ενός καρκίνου. Θα σας παραθέσω λοιπόν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ζωδίου όσο αναφορά τον ερωτικό τομέα.

1.  Όταν αγαπούν, το κάνουν με όλη τους την καρδιά.

Εάν στη ζωή σου, σε αγαπήσει ένας καρκίνος, τότε να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει με όλο του είναι. Θα βάλει στην άκρη τα δικά του θέλω, τις επιθυμίες του και κύριο μέλημα του θα είναι να κάνει εσένα ευτυχισμένο με κάθε κόστος.

2. Έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη διαίσθηση.

Ο καρκίνος είναι ένα ζώδιο με απίστευτη διαίσθηση. Μπορεί να νιώσει πότε και εάν λες ψέματα ή εάν του κρύβεις κάτι. Γι’ αυτό πρόσεξε είναι καλό να είσαι πάντοτε ειλικρινής μαζί τους.

3. Εάν τους προδώσεις δεν θα το ξεχάσουν ποτέ, πάντοτε θα τους πονάει.

Οι καρκίνοι είναι ένα ζώδιο με εξαιρετική μνήμη. Θυμούνται τα πάντα ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε. Εάν λοιπόν κάνεις κάτι και σε συγχωρήσουν, μην πιστέψεις ποτέ πως έχουν ξεχάσει. Το γεγονός ότι σε αγαπούν  τόσο, ούτως ώστε να  προσποιούνται πως πλέον δεν τους ενοχλεί, δεν σημαίνει πως δεν το σκέφτονται καθημερινά και δεν πονούν.

bbend.net

4. Ένας καρκίνος θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες μα μόλις πει τέλος, είναι τέλος. Δεν γυρίζει πίσω.

Ο καρκίνος είναι από τα ζώδια που θα σου δώσουν ευκαιρίες, μα εάν καταλάβει πως τις εκμεταλλεύεσαι τελείωσε. Όταν ένας καρκίνος λοιπόν πει τέλος, αυτό το τέλος είναι οριστικό και αμετάκλητο.

5. Με το αντικείμενο του πόθου του είναι ιδιαίτερα προστατευτικός (κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό).

Ένας καρκίνος όταν είναι ερωτευμένος είναι υπερπροστατευτικός. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντοτε επιθυμητό αλλά σίγουρα δεν το κάνει για κακό, απλώς νοιάζεται πολύ.

6. Είναι ρομαντικοί και ευαίσθητοι.

Έχει επικρατήσει η θεωρία πως ένας καρκίνος είναι απαραίτητα και ευαίσθητος. Εδώ θα σας το χαλάσω λιγάκι. Μπορεί μέσα του να είναι όντως ευαίσθητος αλλά μην ξεχνάτε πως από έξω είναι σκληροί σαν το καβούκι του κάβουρα (το σύμβολο του καρκίνου στον ζωδιακό κύκλο). Όσο για τον ρομαντισμό ναι, ο καρκίνος είναι ένα από τα πλέον ρομαντικά ζώδια.

astrology4u.gr

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως σε όλα τα προαναφερθέντα παίζει μεγάλο ρόλο ο παράγοντας άνθρωπος και χαρακτήρας.

Εν κατακλείδι αυτό που θα πρέπει να θυμάστε σαν περίληψη των παραπάνω είναι τα εξής. Ένας καρκίνος όταν θα σε αγαπήσει θα σε αγαπήσει με κάθε κύτταρο του σώματος του. Όταν νοιάζεται σε νοιάζεται μπορεί να χάσει  ακόμη και τον ύπνο του σκεπτόμενος πως μπορεί να σε βοηθήσει ή εάν είσαι καλά. Βάζει πάντα αυτούς που αγαπάει πάνω από τον ίδιο, με κάθε κόστος και τίμημα της δίκης του ευτυχίας. Και για το τέλος εάν πληγωθεί, πληγώνεται βαθιά γιατί πιστεύει πως ο κόσμος δίνει αγάπη όπως κι εκείνος. Δεν πληγώνεται τόσο από την πράξη όσο από την συνειδητοποίηση πως δεν εκτιμήθηκαν τα συναισθήματα του. Εάν λοιπόν σε αγαπήσει ένας καρκίνος να θυμάσαι, είσαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμου.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: astrology4u.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!