Ο έρωτας και οι σχέσεις είναι το θέμα, το οποίο λίγο πολύ μας απασχολεί όλους. Δεκάδες ερωτήματα για την γνωριμία μας με κάποιον/α, για την πορεία της σχέσης μας αλλά και για τα χαρακτηριστικά τα οποία μας συνδέουν με έναν άλλον άνθρωπο. Και εδώ προκύπτει το ερώτημα: Τι ερωτευόμαστε πραγματικά σε έναν άνδρα;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Αυτό το ερώτημα εκτός από τις γυναίκες της παρέας, απασχολεί και τους άνδρες, οι οποίοι συνήθως μπερδεύονται από τις «απαιτήσεις» μας και δεν μπορούν να κατανοήσουν τι ερωτευόμαστε σε αυτούς (ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι ποιο χαρακτηριστικό θα προβάλουν για να τους ερωτευτεί η κοπέλα που επέλεξαν).

Αρχικά, να ξεκαθαρίσω οτιδήποτε αναφερθεί στην συνέχεια δεν αποτελεί κατασκεύασμα της δικής μου φαντασίας αλλά προκύπτει μέσα από αμέτρητες συζητήσεις με φίλες και γνωστές για τους δικούς τους έρωτες, για τους δικούς τους ιππότες (των ονείρων τους γιατί μερικές φορές ο πήχης είναι πολύ ψηλά)  και για τους άνδρες που τις ξενέρωσαν με κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές…     

Αλλά ας είμαστε ρεαλίστριες, δεν υπάρχει ούτε ο τέλειος άνδρας ούτε και η τέλεια γυναίκα και συνεπώς ούτε και η τέλεια σχέση.

Βέβαια και υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά τα οποία συνήθως εντοπίζονται και αναγνωρίζονται σε έναν άνδρα  και του δίνουν επιπλέον βαθμούς, οπότε αγόρια μην απογοητεύεστε. Όλο και κάτι απ’ αυτά θα έχετε..

Πιο συγκεκριμένα, κάθε γυναίκα ερωτεύεται έναν άνδρα όταν είναι αληθινός και έχει προσωπικότητα.  Και τι εννοούμε με αυτό; Ένας άνδρας θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον όταν έχει αυτό το «κάτι» που θα μας κάνει κλικ. «Αυτό το κάτι που θέλω, που θα με κάνει σαν τρελή να σε θέλω»…που λέει και η φίλη μας η Καιτούλα. Όταν έχει χαρακτήρα και δεν μιμείται τους υπόλοιπους. Όταν είναι αληθινός και δεν προσπαθεί να το «παίξει κάποιος»…. Επομένως,  αγόρια της παρέας μας, να θυμάστε να είστε ο ΕΑΥΤΟΣ σας.

Πέραν όμως των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών υπάρχουν και άλλα τα οποία εναπόκεινται στην κρίση της κάθε κοπέλας και του χαρακτήρα της.

Για παράδειγμα όλες οι γυναίκες επιζητούν την προσοχή από έναν άνδρα ωστόσο ο βαθμός και ο τρόπος που θα δείξει προσοχή ο καθένας, εξαρτάται από την γυναίκα που έχει απέναντι του. Ακόμα, εμείς οι γυναίκες ερωτευόμαστε συνήθως τους άνδρες οι οποίοι είναι δυναμικοί με τους άλλους αλλά μαζί μας είναι αρκετά υπομονετικοί χωρίς όμως να δείχνουν αδύναμοι. Αυτοί που θα μας διεκδικήσουν ανά πάσα στιγμή χωρίς όμως να είναι καταπιεστικοί. Κάτι στο μέσο δηλαδή.

Τέλος και για να είμαι ειλικρινής κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι ερωτευόμαστε σε έναν άνδρα. Αυτό όχι γιατί δεν γνωρίζουμε τι μας γίνεται αλλά γιατί πολύ απλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες οι οποίοι επιζητούν ένα άτομο που θα ταιριάξουν!!

Υ.Γ1: Όλες ερωτευόμαστε κάποιον γιατί πολύ απλά τον ξεχωρίσαμε μέσα στο πλήθος.

Υ.Γ2: Σας ποστάρω μερικά χαρακτηριστικά που ίσως σας βοηθήσουν να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση. Αλλά μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας και πάνω απ’ όλα ειλικρινείς.

Υ.Γ3:  Η εμφάνιση δεν έχει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση του έρωτα, οπότε επενδύστε στον χαρακτήρα…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!