Όντας κοινωνικά άτομα έχουμε μάθει να μιλάμε από πολύ μικρή ηλικία. Μιλάμε ακατάπαυστα χωρίς σταματημό. Κάποιες φορές μιλάμε με σκοπό να επικοινωνήσουμε και άλλες για να εκφραστούμε. Άλλες πάλι απλά μιλάμε χωρίς να σκεφτόμαστε ή να εννοούμε κάτι από όσα λέμε… Τo κυριότερο όμως είναι ότι μέσα από τον λόγο μας δημιουργούμε καταστάσεις και ξυπνάμε συναισθήματα. Πόνο, χαρά, ενθουσιασμό και άλλα τόσα πολλά…..

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

i.insider.com

Τα λόγια πάνε και έρχονται… Όμως υπάρχουν στιγμές που ότι ειπώθηκε μένει για πάντα λες και είναι ανεξίτηλο στον χρόνο… Χαράζεται στις καρδιές των ανθρώπων και αφήνουν σημάδια.Τα βαριά λόγια μένουν!!

Πάνω σε ένα καυγά θα τα πεις. Τα λόγια θα προκαλέσουν περισσότερο πόνο. Γι’ αυτό ίσως και μένουν. Ίσως είναι τα πιο αληθινά!! Πάνω στα νεύρα, στον θυμό και την απελπισία μας λέμε τα πιο βαριά και με τόσο νόημα λόγια.. Δεν θα ξαναγυρίσω πίσω σε αυτόν. Δεν σε θέλω… πληγή ανοικτή αυτά σου τα λόγια… Έχουν μείνει πλέον. Έχουν κάνει την ζημιά τους. Και ας μην τα εννοείς.

cooperativetherapy.com

Σε αγαπώ. Έτσι είπαμε.. Αλήθεια εκείνη την ώρα ίσως το ένιωθες, ίσως σε συνεπήρε αυτό το σκίρτημα στην καρδιά.. Ο άλλος το είχε ανάγκη.. Το πίστεψε!! Μέσα στο μυαλό χαράχτηκε και πήρε την θέση του.. Τα λόγια τα βαριά μένουν!! Προσοχή τι θα πεις και σε ποιον. Μετρημένα τα λόγια σου, τα λόγια μας… λόγια- λόγια ψεύτικα (που λέει και το άσμα)

Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί.. ας μην λέμε ότι μας έρχεται στο μυαλό. Ας αναλογιστούμε πρώτα τις επιπτώσεις που θα έχουν τα λόγια μας. Το ξέρω είναι δύσκολο .. ιδιαίτερα για τους πιο αυθόρμητους και τους ονειροπόλους να περιορίσουν τα λόγια τους. Αλλά ας το δούμε και λίγο απ’ την άλλη. Πόσες φορές σου είπαν κάτι που σε σημάδεψε; Πόσες φορές εσύ το πήρες τοις μετρητοίς και στο τέλος έμεινες μόνος εσύ, ο πόνος σου και τα λόγια τους; 

media.distractify.com

Τα λόγια τα μεγάλα , τα βαριά δεν τα λέμε όπου να’ ναι… Εκεί που πρέπει να τα πούμε για να μείνουν… εκεί να τα λέμε…   μεγάλα λόγια μην μου λες… (τα είπε και ο Βέρτης…αχχ ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ)

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: i.pinimg.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
25
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
6
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!