Σου έχει τύχει και εσένα, το ξέρω μην με αμφισβητείς, που συναντάς ένα άτομο όχι από τύχη αλλά υποσυνείδητα, θέλεις να τον δεις και κάτι σε οδήγησε εκεί. Άλλοι το λένε μοίρα, άλλοι κάρμα, εγώ το λέω timing.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι τυχαίοι. Και θα μου πείτε τώρα «Μα κούκλα μου, φυσικά δεν είναι τυχαίοι, αφού εμείς τους επιλέγουμε στη ζωή μας» και θα συμφωνήσω με αυτό, εν μέρει βέβαια. Τους ανθρώπους της ζωής μας τους διαλέγουμε και μας διαλέγουν και έτσι συνυπάρχουμε. Ωστόσο, αυτούς τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου ξέρεις πως προέκυψαν; Από πού; Ή πως έγινε αυτή η πρώτη συνάντηση και εν τέλει δέσατε; Το έχεις σκεφτεί αυτό;

Οι ψυχολόγοι, μέσα από πολλές έρευνες, έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτό που θέλουμε και αυτό που σκεφτόμαστε, τελικά έλκουμε κοντά μας. Πείτε τις φιλικές συναντήσεις, περίπου ξέρουμε πως γίνονται μέσα από κοινές δραστηριότητες, μέσα από κοινή δουλειά ή από σχολή-σχολείο. Όμως η συνάντηση με τον άνθρωπο σου πώς έγινε;

Ουκ ολίγες φορές έχεις ακούσει να λένε «Αν δεν πήγαινα στο τάδε πάρτι δε θα τη γνώριζα» ή «Αν δεν πέρναγα από τον τάδε δρόμο δε θα συναντιόμασταν». Είναι η στιγμή που πρέπει να συναντήσεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου. Τον αναζητάς και τον βρίσκεις όταν τον χρειαστείς πραγματικά.

Το υποσυνείδητο μας ενεργεί με βάση τη καθημερινότητά μας, είναι το μέρος εκείνο το οποίο ενεργεί έξω από το πλαίσιο της άμεσης αντίληψης μας.

Όταν γνωρίζεις ένα άτομο, στην αρχή νιώθεις ότι αυτός δεν είναι για εσένα και πως είστε διαφορετικοί ή ακόμα και ότι δεν έχετε κανένα κοινό στοιχείο. Όμως το υποσυνείδητο γνωρίζει πριν ακόμα το καταλάβεις και εσύ.  Και πως αντιδρά; Σε οδηγεί σε αυτό το άτομο συνεχώς, χωρίς να ξέρεις εσύ γιατί συναντάς αυτό το άτομο, αφού δε σε ενδιαφέρει, ακόμα…   Είναι κάπως περίεργο και το ξέρω, αλλά ταυτόχρονα είναι και αναγκαίο. Έχεις ανάγκη να δεις αυτό το άτομο, έχεις ανάγκη να μπει στη ζωή σου και δεν είναι καθόλου τυχαίο!

miro.medium.com

Εμείς οι ίδιοι άνθρωποι προκαλούμε την τύχη μας, εμείς την φτιάχνουμε. Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις ανάγκη αυτή τη συνάντηση και να μην την θεωρείς καθόλου τυχαία. Οι άνθρωποι προσπαθούμε συνεχώς να ρίχνουμε αυτά που συμβαίνουν σε κάτι άλλο ή κάποιον άλλον και να μην παραδεχόμαστε ότι εμείς οι ίδιοι τα νιώθουμε και τα θέλουμε.

Τελικά, οι άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι καθόλου τυχαίοι, έχουμε επιλέξει και  δεχτεί ο ένας τον άλλον. Όμως οι συναντήσεις μας είναι εντελώς τυχαίες και καθόλου κατανοητές. Είναι εκείνη η στιγμή που αν την αλλάξεις δεν θα τον συναντούσες στη ζωή σου, είναι εκείνη η φάση που βρίσκεστε και οι δύο που είναι τόσο ταιριαστή, είναι το κάτι το ανώτερο που σας θέλει μαζί και αυτό δε μπορεί να το αλλάξει κάνεις και τίποτα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: cdn.pixabay.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
62
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
37
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!