Ναι, ξέρω στους δύο, τρίτος δεν χωράει. Η γνωστή φράση που ακούμε αρκετά συχνά και κανείς από  εμάς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Ποια είμαι εγώ να φέρω αντίρρηση; Ένα ερώτημα όμως περιτριγυρίζει το μυαλό μου γύρω από αυτή την ιδέα… Δεν χώρεσε ποτέ τρίτος στους δύο; Ή μήπως είναι και συχνό φαινόμενο;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Και ας μην το παραδεχόμαστε… πάντα θα υπάρχει ένα τρίτο άτομο που θα προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να διαλύσει ένα πανέμορφο, αγαπημένο ζευγάρι! Είτε είναι κάποιος/α πρώην με τον/ην οποίο/α δεν είχατε και το πιο αίσιο τέλος ή ακόμα και “φίλοι” ή οικογένεια που έρχεται σε αντίρρηση με τις επιλογές που κάνετε.

Πολλοί είναι οι λόγοι λοιπόν, αυτό το τρίτο άτομο να επιχειρήσει να επέμβει στη σχέση σας και τίποτα δεν θα το αποτρέψει όταν το αποφασίσει, πέρα από την δική του ηθική. Ως γνωστόν όμως, δεν διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την ηθική μας ως σημερινή κοινωνία όποτε καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

 Ναι, δυστυχώς αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και για κακή σας τύχη οι κακοπροαίρετοι είναι αρκετοί και κρυμμένοι πίσω από τα πιο αθώα βλέμματα!!!

 Τώρα εσείς θα σκεφτείτε πως θα καταφέρουν να μπουν ανάμεσά σας, αφού εμπιστεύεστε τυφλά ο ένας τον άλλον και έτσι δεν απομένουν και πολλά για να φοβάστε. Σωστά σκέφτεστε, όμως γνωρίζετε ακόμη ότι οι ισορροπίες σε μια σχέση είναι πολύ εύκολο να διαταραχθούν.

Όταν αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα εσείς δεν καταλαβαίνεται καλά καλά από που προήλθαν. Καταλογίζετε ευθύνες στον άλλον χωρίς να ακούσετε την δική του εκδοχή και έτσι δεν μαθαίνετε ποτέ τα πραγματικά γεγονότα.

 Το  χειρότερο όμως είναι πως τελικά μετά από πολλές προσπάθειες τα καταφέρνουν. Μπαίνουν ανάμεσά σας και κάθε ίχνος εμπιστοσύνης γίνεται σκόνη, τόσο απλά…

Εσείς αντί να σκεφτείτε λίγο πιο λογικά, να ψάξετε από που προήλθαν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις και να καταλήξετε πως το λάθος βρίσκεται σε αυτό το τρίτο άτομο που με υπεράνθρωπες προσπάθειες έκανε τα πράγματα να φαίνονται τόσο συγχυσμένα, αντιθέτως παραιτείστε, αποδέχεστε πως αυτό δεν δούλεψε και δεν προσπαθείτε καν να διορθώσετε τις συσσωρευμένες παρεξηγήσεις!

 Θα δούλευε όμως παιδιά!!! Φτάνει να μην αφήνατε τον οποιονδήποτε να μπει ανάμεσα σας, να δημιουργεί παρεξηγήσεις βάζοντας λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ και μετά να την «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια, «αθώα» πάντοτε, όπως ήρθε!

Και αν ακόμα χειρότερα, το εμπόδιο είναι η οικογένεια σας, καλό θα ήταν να τους ξεκαθαρίσετε πως είστε αρκετά ώριμοι και συνειδητοποιημένοι για να κάνετε τις επιλογές σας, έτοιμοι να επωμιστείτε κάθε συνέπεια!

Μην τους επιτρέψετε να πάρουν ευτυχία μέσα από την δική σας δυστυχία και προπάντων μην αφήνετε τους ανθρώπους σας, τόσο εύκολα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!