Τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητα.  Αν την αγγίζει, τότε είναι πολύ τέλειο για να είναι αληθινό. Η πορεία μας καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, μα κυρίως από τις επιλογές μας, οι οποίες καθοδηγούνται τυφλά, τις πλείστες φορές, από το συναίσθημα. Πόσα μικρά λάθη άφησες να ορίσουν την πορεία της σχέσης σου και να την καταδικάσουν;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ο έρωτας δεν έρχεται εύκολα και αν τον έχεις ζήσει θα έπρεπε να νιώθεις έστω τυχερός! Αν έχεις βρει έστω και ένα άτομο το οποίο σε κατανοεί βαθύτερα από τον καθένα, χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογείσαι, να εξηγείς, να συγχωρείς και να συμβιβάζεσαι συνεχώς με τη μετριότητα και τις περιστασιακές σχέσεις.

Αν ανήκεις στους τυχερούς λοιπόν και νιώθεις ότι έχεις βρει κάτι που σε συμπληρώνει ως άνθρωπο, είναι αναμενόμενο να αντιδράς με περίεργους τρόπους υπό την απειλή ότι κάτι θα έρθει να σου γκρεμίσει το όνειρο. Και τελικά, το γκρεμίζεις εσύ!

Έρωτας χωρίς πάθη δεν είναι έρωτας. Το χειρότερο αυτών, η ζήλεια. Σίγουρα θα σε έχει εξαπατήσει το μυαλό μια, δυο, τρεις, μπορεί και δεκατρείς φορές, πλάθοντας σενάρια που σε κάνουν να παραφέρεσαι και να γίνεσαι καταπιεστικός, υπερβολικός ή ακόμα και μανιώδης.  Αυτό βέβαια θα γίνεται σύμφωνα με το ταίρι σου, το οποίο βλέπει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης ανάμεσα σας να κλονίζεται ανεπανόρθωτα.

Αν αυτό που νιώθετε είναι όντως τόσο δυνατό, θα σας κρατήσει δεμένους μέχρι το επόμενο ξέσπασμα, μέχρι την επόμενη φουρτούνα και κάθε φορά που αυτή θα κομπάζει, θα θυμάστε ξανά γιατί κολυμπάτε ακόμα σε φουρτουνιασμένα νερά χωρίς να αισθάνεστε φόβο, γιατί δεν έχετε παραιτηθεί ο ένας απ’ τον άλλο.

popsci.com

Καλά τα όνειρα κεντημένα με μετάξι, καλοί και οι πρίγκιπες (που ζουν μόνο στα παραμύθια).

Χωρίς σκαμπανεβάσματα όμως, δε θα είχατε την ευκαιρία να εκτιμήσετε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Που παρά τα λάθη, τις ατέλειες, τους τσακωμούς και τους παραλογισμούς σας, δεν παύει να είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σας και θα σας θυμίζει πως βρίσκεται κοντά σας, ακόμα και αν εσείς τον θέλετε μακριά. Θα κρατηθεί από μια κλωστή, ακόμα και αν προσπαθήσετε να κόψετε κάθε νήμα που σας ενώνει.

Ακόμα και αν αρνείστε να αποδεχτείτε ότι αυτό που φτιάξατε ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες σας, για να είναι αληθινό!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: ediva.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
11
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!