Μια παροιμία λέει « Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις»

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Να την έχουμε στα υπόψη μας όταν κάποιος λέει «Σ’ αγαπώ» νωρίς νωρίς.

Κατά την γνώμη μου αυτή η εκδήλωση έντονων συναισθημάτων έχει δυο όψεις. Μπορεί να καταλήξει κάπου καλά και να αναζωογονήσει την σχέση, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να δημιουργηθούν σκαμπανεβάσματα, μπορεί και να τη φτάσει στα άκρα, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να το ακούσουν!

Αν είσαι λοιπόν σε μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις ωραία, να περνάς καλά, να είναι αυτό που πάντα ήθελες τέλος πάντων…. και βρίσκεστε σε αυτό το κομβικό σημείο στη σχέση σας, όπου ήρθε η ώρα να εκφράσετε λίγο  περισσότερο τα συναισθήματα σας και να πεις τις απαγορευμένες λέξεις… τότε σκέψου καλά!

Για όλους έρχεται αυτή η στιγμή, το θέμα είναι αν, αυτά τα δυο τολμηρά βήματα που θα κάνεις μπροστά, θα πάρουν τη σχέση τρία βήματα πίσω.

Το πρώτο σενάριο είναι αυτό, να κάνει καλό στην σχέση σας και ο σύντροφος να  ανταποδώσει στην ερωτική εξομολόγηση. Τότε ίσως τα τρία βήματα γίνουν προς τα μπρος και όχι πίσω τελικά. Έτσι θα βαδίζετε στον ίδιο δρόμο, οπόταν θα συμφωνήσετε κι οι δυο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Αυτό βοηθά ακόμα περισσότερο την σχέση σας να γίνει ευέλικτη, γιατί κυρίως νιώθεις ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σου και είσαι έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Αντιθέτως, η άλλη εκδοχή είναι όταν ο ένας από τους δυο δεν είναι ακόμη έτοιμος, όχι μόνο να μοιραστεί αλλά και να ακούσει αυτήν την εκδήλωση συναισθημάτων. Τότε υπάρχει ένα πρόβλημα, θέλει λίγη δουλίτσα το πράγμα βρε παιδί μου…. Δεν είναι απαραίτητα κακό που ο σύντροφος σου δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια εξομολόγηση. Θέλει απλά λίγο χρόνο ακόμα για να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του. Είναι κάποιοι άνθρωποι που διαχειρίζονται διαφορετικά κάποιες καταστάσεις, μια από αυτές είναι και η σχέση!

Παρόλ’ αυτά αν σου συμβεί κάτι τέτοιο σου έχω την λύση!

 Πρώτο, εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο, κάποιοι θέλουν περισσότερο χρόνο για κάποια θέματα. Δεύτερο μην πάρεις ποτέ πίσω αυτά που είπες. Τρίτο βοήθησε το ταίρι σου να καταλάβει ότι είναι εντάξει που δεν είναι έτοιμο για να σου ανταποδώσει στον ίδιο βαθμό.

Μια συμβουλή για το δρόμο, μη απογοητεύεσαι δώσε λίγο χρόνο και θα σου πει το σ’ αγαπώ! Το ερώτημα είναι:

Αξίζει το ρίσκο;

Εσύ θα το κρίνεις αυτό αλλά να θυμάσαι πάντα, να μην φοβάσαι να πεις αυτά που νιώθεις, ακόμα και αν ο άλλος  δεν τρέφει τα ίδια συναισθήματα. Το να τα κρατάς μέσα σου μπορεί να δημιουργήσει μπελάδες και στο τέλος μπορεί να είναι και χειρότερο. Πείτε αυτά που νιώθετε όταν είστε εσείς έτοιμοι!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!