Όλα έχουν ημερομηνία λήξης!

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

 Έτσι και οι σχέσεις! Είναι τόσο πολύπλοκες τελικά όσο φαίνονται ή απλά εμείς το ισοπεδώνουμε όταν μέσα από αυτές δεν καταφέρνουμε να βγούμε αλώβητοι;

Καταστρέφουμε ότι αγαπάμε και αφηνόμαστε να καταστραφούμε από αυτό! Όλα είναι ένας κύκλος που θέλει, όπως όλοι, κάποια στιγμή να κλείσει. Έτσι και οι σχέσεις… Στην τελική  είμαστε απλά υπεύθυνοι για το τι θα ακολουθήσει, είτε χρειαστεί να μαζεύουμε τα κομμάτια μας ή τα κομμάτια άλλων!

Κάποιοι τολμηροί τολμούν να ονειρευτούν και τελικά πέφτουν ηττημένοι, μα παράλληλα ήρωες από μια ήδη χαμένη μάχη. Γιατί απλά ευελπιστούν κάποτε να βρουν αυτό που όλοι ψάχνουν. Κάτι ακέραιο και απαράλλαχτο στο χρόνο! Έναν κύκλο που θα κλείσει μόνο μετά  το τέλος της ζωής τους! Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι κύκλοι για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!

Άλλοι πάλι το βιώνουν για όσο μπορούν… Συναισθήματα περιορισμένης διάρκειας, μετρημένα καλά, χωρίς κανένα περίσσευμα. Το ζεις μέχρι να σου τελειώσει και έπειτα όλο και κάποιος  νέος κύκλος θα αρχίσει!

Το πόσο μεγάλος σε διάρκεια  θα είναι κάθε κύκλος…  εξαρτάται ξεκάθαρα από σενα. Πολλές φορές μένουμε εγκλωβισμένοι από συνήθεια, παρόλη την έλλειψη ουσιαστικών αισθημάτων, σε σχέσεις χωρίς ουσία που έχουν ήδη κάνει τον κύκλο τους και είναι καιρός να κλείσουν. Φοβόμαστε να δώσουμε ένα τέλος για να μην πληγώσουμε ή πληγωθούμε.

Άλλες φορές πάλι βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάτι και να σκοτώσουμε κάθε ελάχιστο συναίσθημα μέσα μας στην ιδέα ότι μπορεί να μας πληγώσουν ή ακόμα χειρότερα στην ιδέα ότι θα πληγωθεί το μεγάλο ΕΓΩ μας!

Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν  να απολαύσουμε τη διαδρομή και να αφήσουμε τον κύκλο να κλείσει προχωρώντας μετά το τέλος (και κάθε τέλος) παρακάτω χωρίς υπεκφυγές. Ένας προσωπικός αγώνας που πρέπει να διανύσεις μόνος και να βγεις μέσα από αυτόν πιο δυνατός για νέα ξεκινήματα!

 Δεν χρειάζεται να μετράμε τα συναισθήματα μας, ούτε να ζυγίζουμε  ποιανού είναι τα περισσότερα. Μπορείς απλά να αφεθείς και να ζήσεις το ταξίδι. Στο κάτω-κάτω και να πληγωθείς σημαίνει πως έχεις αγαπήσει, κάτι που πρέπει να σε κάνει περήφανο σε μια κοινωνία υποκρισίας και ξεπουλημένων αισθημάτων!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
14
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!