Αγάπη είναι οι νύχτες που τον βλέπεις να κοιμάται. Αγάπη είναι η μυρωδιά του, το δέρμα, το πρόσωπο, το σώμα, η ψυχή του. Αγάπη είναι οι ατέλειες. Αγάπη είναι οι θυσίες. Αγάπη είναι ο έρωτας. Αγάπη είναι η ανησυχία. Ναι… Αγάπη είναι τα δάκρυα που έχυσες τα βράδια όταν δεν σε έβλεπε, στη σκέψη πως μπορεί να σας χωρίσει η ζωή η ίδια.. Ναι η ζωή… Γιατί εσείς από μονοί σας εξαλείψατε αυτό το τελευταίο των τελευταίων ενδεχόμενο και κάνατε την αγάπη σας εισιτήριο για τον μεθεπόμενο αιώνα.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Αγάπη είσαι εσύ. Εσύ ναι, που αγαπάς με αυτό τον τρόπο ή με «χειρότερο»… Γιατί χωρίς την αγάπη του, εσύ δεν υπάρχεις!

Πιστεύουμε πως όταν αγαπήσουμε πολύ τον εαυτό μας, δε θα υπάρχει περιθώριο για θάνατο. Μα ποτέ δε θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας περισσότερο από τον άνθρωπο που γίναμε προέκταση του. Ακατόρθωτο! Σαρκαστικό το βρίσκω εξάλλου. Εκείνοι που αγαπάνε άνευ όρων, το νιώθουν καλά.

 Τι να την κάνεις την αγάπη άλλωστε, αν δεν έχεις το σθένος να τη μοιραστείς; Αγάπη είναι το μοίρασμα των δύο και το σμήγμα τους σε ένα ! Αγάπη είναι το χάος. Αγάπη είναι ο χαμός.  Σμίγεσαι τόσο που αν χαθεί, δε θα σε βρει ποτέ κάνεις και πουθενά. Σε κανένα συναπάντημα της φύσης. Με το τέλος του, τερματίζεται αυτόματα κι η ζωή σου! Πολύ ταραγμένο, ανήσυχο, ανιδιοτελή, τρομακτικό συναίσθημα.

Αγάπη είναι η Ζώη! Ζωή σου είναι ο άλλος. Εσύ είσαι ο άλλος. Κι η ζωή, μια τρομάρα διαδρομή.. Όλα τόσο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Καταστρέφει η αγάπη κάποιες φορές. Κι άλλες τόσες σώζει ζωές. Όμως… Καταστρέφει μόνο όταν το αποφασίσει η ζωή η ίδια. Γιατί αν το αποφασίσει ένας απ’ τους δύο, δεν μιλούσαμε ποτέ για αγάπη. Μονόδρομος ο μεθεπόμενος αιώνας.. !

Αγάπη λοιπόν για μένα, είναι η ατσάλινη δύναμη που γεννιέται μόνο από την ένωση του χαμού της μιας ψυχής μέσα στην άλλη. Απόρθητο το φρούριο. Ό,τι και να γίνει… ..Αξίζει να τη ζήσεις / να ζήσεις..


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!