Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε κάτι διαφορετικό από μενα… – κάτι πιο lovebeez! ?    Να μαι λοιπόν εδώ  και σας παραθέτω κάποιους τύπους που συναντάμε στα πρώτα ραντεβού! Και για να σας λύσω την απορία… ναι υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις και κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Άκου που σου λέω έχουν ακούσει τα αυτάκια μου …

1.Ο “Μπλα μπλα μπλα”: ναι ναι αυτός που δεν σταματάει να μιλάει και προφανώς εσύ είσαι ο ακροατής αυτού του μονόλογου, γιατί ο λόγος δεν σου δίνεται  σε όλη την διάρκεια του ραντεβού. Και εσύ περιμένεις να  βάλει μια τελεία, αυτή η τελεία δεν έρχεται ποτέ μέχρι να κάνεις την κουρασμένη και να ζητήσεις να σε πάρει σπίτι, γιατί αύριο είναι εργάσιμη μέρα.

2. Ο “Περιστρεφόμενο κεφάλι”:  εννοείται και αναφέρομαι στον τύπο που δεν μπορεί να περάσει θηλυκιά γάτα από μπροστά του και να μην γυρίσει να την δει,  εντάξει ρε φίλε αν μη τι άλλο κάντο λίγο διακριτικά, κότζια μου γυναίκα που έχεις δίπλα σου.

3. Ο “Άντρας κάβουρας”: – κοπέλες έχετε πιάσει  το πόιντ; Αυτοί που τσιγκουνεύονται να σε κεράσουν το ποτό σου και έρχεται η ώρα του λογαριασμού  και σου λέει «πέφτει μας που τόσα και τόσα του καθενός» ή πιο ρεζίλι όταν του λες «να ζητήσουμε λογαριασμό;» και σου απαντά «α, εγώ πλήρωσα την ώρα που επία να μιλήσω του παρέα μου στο τραπέζι πιο πίσω» και αναγκάζεσαι να επωμιστείς όλα τα έξοδα μόνη σου!

4. Ο μαμμάκιας”: Να πούμε και γι’ αυτούς που δεν μπορούν χωρίς την μάμμη τους και ότι και να κάμουν πρέπει να διούν αναφορά. ΟΚ είπαμε αλλά κράτησε και κάτι για τον εαυτό σου. Δηλαδή είναι ανάγκη να ξέρει η μάμμα σου ότι θα φκείς πρώτο ραντεβού; οκ πες το αφού δεν έχετε μυστικά μεταξύ σας, αλλά μην της δώσεις ρε παιδί μου όνομα επίθετο χωριό της κοπέλας. Είμαστε μια σταλιά τόπος γιατί την επομένη ξέρει το η  θεία της κοπέλας που δουλεύει καθαρίστρια μαζί με την νούννα σου!

5. Ο “Τέλειος άντρας”: τζίνος που λέεις ρε παιδί μου εν λουκούμι τούτος αλλά εκεί κομπλάρει η γυναίκα. Υπάρχει και αυτό, δεν φταίει ο άντρας, αλλά επειδή είμαστε γυναίκες κάποιος πρέπει να φταίξει, άρα φταίει το λουκούμμι!!

6. Ο “Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε” – αυτός που βιάζεται να φύγει  υπάρχουν δύο εκδοχές για αυτόν: ή δεν του άρεσες και  θέλει να χαθεί ή παίζει μάππα η ομάδα του και βιάζεται  γιατί περιμένουν τον οι παρέες στο café του χωριού του.

7. Ο “Καφές της παρηγοριάς” –  άφησα το για το τέλος γιατί έχει πολλή πλακά.  Για εμάς που δεν το ζήσαμε και το ακούμε, είναι ο άντρας που έρχεται στο ραντεβού και λέει σου για την πρώην του, τον τρόπο χωρισμού και στην τελική αναγκάζεσαι εσύ να τον παρηγορήσεις, γιατί ακόμη δεν την ξεπέρασε. Τι να κάμεις και εσύ καημένη μου;;

Αυτά και  ακόμα  τόσα  έχουν συμβεί σε πολλές κοπέλες, προσωπικά η δική μου φίλη έχει περάσει τα πάνδεινα, α και πού είσαι να βγεις και πρώτο δεύτερο ραντεβού… Το ΄πιασες ;;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
30
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
10
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!