Η πιο ερωτογενής ζώνη θεωρώ ότι είναι ο εγκέφαλος, καθότι αυτός επεξεργάζεται όλα τα μηνύματα που του στέλνει το κορμί μας, με κάποιες όμως διαφορές στα 2 φύλα. Ωστόσο για να κερδίσεις το παιχνίδι καλό είναι να ενεργοποιήσεις όλες τις αισθήσεις! Χωρίς να είμαι ειδήμονας, θα παραθέσω τις δικές μου απόψεις.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Αυτό που πραγματικά έχω παρατηρήσει είναι ότι οι άντρες ανάβουν πολύ πιο εύκολα και τις πιο πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να τους αγγίξεις!  Μόνο που θα σε δουν τους είναι αρκετό, εννοείται όμως όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δίνουν έμφαση στην εμφάνιση μιας γυναίκας και θεωρώ ότι είναι το πρώτο που θα προσέξουν. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο οπτικοί τύποι. Δηλαδή, αναμφίβολα μια όμορφη και προσεγμένη εμφάνιση θα τραβήξει βλέμματα.

Δεν χρειάζεται το πολύ κοντό, το βαθύ ντεκολντέ, κοινώς να είναι όλα έξω. Αφήστε και κάτι για τη φαντασία τους, να υπάρχει μια «δυσκολία»! Για παράδειγμα ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, με ένα σχίσμα στο πλάι θα ήταν υπεραρκετό για ξυπνήσει τη φαντασία ενός άντρα. Βέβαια εξαρτάται πάντα από το τι ζητάς από τον κάθε άντρα και… ο νοών νοείτω.

star.gr

Σε αντίθεση με τις γυναίκες, που θεωρώ, ότι χρειάζονται μια «προ-εργασία» ας το πούμε. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα και πιο ακουστικοί τύποι.

Για τις γυναίκες, περισσότερη σημασία παίζουν οι λεπτομέρειες.. Το χαμόγελο ενός άντρα, τα μάτια, το βλέμμα και δεν εννοώ απαραίτητα το χρώμα ή το σχήμα των ματιών, γιατί καμιά φορά είναι το τι μπορεί να πει ένα βλέμμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα παρατηρούν και οι άντρες, ίσως όμως σε λιγότερο βαθμό..

Γενικότερα είναι άκρως ελκυστικά τα σημάδια πάνω σε έναν άντρα, όπως οι ουλές είτε από σπυράκια, είτε από κάποιο χτύπημα.. εννοείται βέβαια είναι πιο αρρενωπό από χτύπημα.  Ναι ουλές, πολύ σωστά διάβασες, γι’ αυτό όσοι τις έχετε και δεν σας αρέσουν κάντε τις το ατού σας!

Επίσης τα τάχα «τυχαία»  αγγίγματα, σε τυχαίες στιγμές.. που αυτά νομίζω συγκινούν και τα δύο φύλα. Είναι αρκετά για να τονώσουν τον εγκέφαλο είτε ενός άντρα, είτε μιας γυναίκας. Για να μην παρεξηγηθούμε όμως, δεν εννοούμε ότι όποιος σας αγγίξει σας θέλει κιόλας.

Μιλώντας για αγγίγματα, το ψιθυριτό στο αυτί και το χέρι απαλά στον λαιμό-αυχένα είναι το κλασσικό που όλοι ξέρουμε αλλά πολλοί δεν εκμεταλλεύονται, είναι μια αθώα κίνηση που δε θα χρειαστεί, λέμε τώρα, να δικαιολογήσεις. Επίσης το να περάσεις το χέρι σου μέσα από τα μαλλιά, εξίσου καλή κίνηση και για τα δύο φύλα.

the-man.gr

Ένα άλλο σημείο είναι τόσο η μυρωδιά, όσο και το άρωμα που και πάλι αφορά και τα δύο φύλα. Το να μυρίζει ωραία ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι ένα σημαντικό μπόνους γιατί έτσι ενεργοποιείς ακόμα μια από τις αισθήσεις ενός ανθρώπου και είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντισταθεί.

Κλείνοντας, εννοείται ότι υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες αντίστοιχα και στα δύο φύλα, άλλες πιο αθώες και άλλες πιο πονηρές, τις οποίες για να γνωρίσεις φτάνει να έχεις φαντασία και θέληση!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: pillowfights.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!