Οι πλείστοι από εμάς για να μην πω όλοι (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε ) με το που γνωρίζουμε κάποιον ο οποίος μας αρέσει, αμέσως ξεκινάμε το μονόλογο μέσα στο κεφάλι μας!!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τι εννοώ; Είμαι αρκετά όμορφη; Του αρέσω; Θέλει να με βλέπει;

Ρωτάμε και απαντάμε ταυτόχρονα και συνήθως οι απαντήσεις δεν είναι θετικές. Γίνεσαι η προσωποποίηση του άγχους (εσύ, όχι εγώ!! μιλάμε για εσένα) και ανυπόφορη στα μάτια των γύρω σου, που πρέπει να σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις μόνο και μόνο για να ηρεμήσεις. Αλίμονο σε όποιον σου φέρει αντιρρήσεις!!!!

Χάνεις τον ύπνο σου, νύχια δεν έχεις αφήσει ούτε για δείγμα και κυκλοφορείς έξω σαν να βγήκες από το Walking Dead!!! Εσύ ίσως να μην μπορείς να το καταλάβεις, αλλά έχεις γίνει ένα με την αγωνία σου και αυτό το βγάζεις και στον άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφέρεσαι.

Δηλαδή αυτό που δεν ήθελες εξ’ αρχής έχει αρχίσει να συμβαίνει. Και το πιο ωραίο;; Εσύ το ξεκίνησες!! Δείχνεις σε όλους (κυρίως όμως σε αυτόν!!) ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε με αυτό θα σε κάνει να φαίνεσαι λιγότερο ελκυστική στα μάτια του άλλου.

Όλοι θέλουμε να έχουμε  επιβεβαίωση απ’ αυτόν που έχουμε δίπλα μας ότι είμαστε αυτό που ψάχνει (χωρίς να θέλει να αλλάξει τίποτα!!) αλλά αν φτάσεις να την ζητήσεις, δεν θα έχει καμία σημασία να την πάρεις πια.

Η ουσία είναι να είσαι ο εαυτός σου και αυτός που θα μείνει, θα μείνει για εσένα.

Είσαι αρκετά όμορφη , είσαι αρκετά έξυπνη, αξίζεις να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε θέλουν στην ζωή τους και, γιατί όχι, να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς εσένα ( τττουυ ματς??!! ).

Ξεκίνα λοιπόν να βλέπεις τον άλλο όχι σαν κάποιον που ήρθε για να σε συμπληρώσει, εξάλλου δεν σου λείπει κάτι είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος, αλλά σαν κάποιον που ήρθε να σε κατανοήσει και να πορευτεί μαζί σου παρόλο που δεν είσαι και πολύ νορμάλ!!

Όλοι είμαστε λίγο περίεργοι ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτό είναι και το ωραίο. Για σκέψου έναν κόσμο στον οποίο θα ήμασταν όλοι ίδιοι;; Βαρετό!!!

Σοοοοο ντόντ γόρρυ λάβ, δώσε χρόνο να μάθεις τον άλλο και στο κάτω κάτω αν δεν σου ταιριάζει δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εσύ μόνο να μην χαθείς!!!

Κοζ εβερυ λιττλ θινγκ ις γκόννα bee ολ ράιτ!!! Το ξέρεις ???

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
9
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!