Μακριά σου πώς θα αντέξω; Μου λείπεις. Σε χρειάζομαι.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τι και αν χωρίσαμε; Τι και αν είσαι αλλού… Με εκνευρίζεις και δε θέλω να σε βλέπω καθόλου…από την άλλη μου λείπεις και σε νοιάζομαι. Μου λείπει αυτή η αγκαλιά και η μυρωδιά σου. Θέλω να σου πω τόσα μα εσύ είσαι μακριά μου.

Όλο για σένα μιλώ και ας λέω πως μακριά σου εγώ μπορώ! Λέω ψέματα και στον εαυτό μου τον ίδιο, πως εσένα δε θέλω να ξαναδώ. Θέλω να σε ξεχάσω! Να μην υπάρχεις ούτε σαν ανάμνηση στο μυαλό. Αλλά δυστυχώς όπου πάω σε συναντώ.

Φωτογραφίες έχω σκίσει, λες και θα σβηστείς από παντού.

Απ’ την καρδιά μου ποιος θα σε βγάλει δυστυχώς.. Προσπάθησα πολύ να σε ξεχάσω! Τα κατάφερα για λίγο μα ένιωθα ένα απέραντο κενό.

Να μου λείπεις για να υπάρχω. Να μου λείπεις για να ζω. Να μου λείπεις κάθε λεπτό για να νιώθω ότι ζω. Δεν είσαι μια ανάμνηση από το παρελθόν είσαι κάτι από το παρόν. Να μου λείπεις και ας πονώ ίσως έτσι προχωρήσω κι εγώ.

Το μυαλό και τα συναισθήματα μου μπερδεμένα τόσο, που γιατρειά δεν βρίσκω. Δεν θέλω να σε βλέπω, σε μισώ αλλά από την άλλη ακόμα σ’ αγαπώ. Ζηλεύω όταν είσαι αλλού.  Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά η απουσία σου είναι τροφή για μένα. Με κρατάει μακριά από το κενό! Να μου λείπεις για να αισθάνομαι.

Όταν ήσουν εδώ υπήρχε το κενό. Τώρα μακριά σου αισθάνομαι περισσότερο! Να μου λείπεις για να ζω! Να μου λείπεις και ας μην μπορώ!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: citinewsroom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!