Και εκεί που τα πάντα πάγωσαν και δεν έλεγαν να προχωρήσουν, ήρθες! Αθόρυβα, μπήκες στην καρδιά μου και φώλιασες μια για πάντα!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Για χρόνια πάλεψα για να ξεπεράσω αυτό το άγριο θεριό που ζούσε μέσα μου και δεν με άφηνε να πάω παρακάτω. Και όταν πια τα πάντα είχαν ηρεμήσει, όταν συνειδητοποίησα ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ήρθες ΕΣΥ! Τότε κατάλαβα τι εννοούσαν όταν μου έλεγαν ότι «θα έρθει την στιγμή που θα είσαι έτοιμη να το ζήσεις». Εκείνη ήταν η κατάλληλη στιγμή και από τότε έγινες τα πάντα μου! Ευτυχώς ήρθες την κατάλληλη στιγμή γιατί δεν ήθελα με τίποτα να ερχόσουν νωρίτερα, ξέρεις ήθελα να με βρεις έτσι όπως είμαι σήμερα έτοιμη να δώσω όλο και περισσότερη αγάπη στους γύρω μου!

Θα το ζήσεις με όλο το πάθος και την αγάπη που υπάρχει όταν θα πιστέψεις εσύ η ίδια πόσο πολύτιμη είσαι και όταν θα είσαι έτοιμη να πολλαπλασιάσεις την αγάπη που κρύβεις στην καρδιά σου!

apa.org

Εκεί που δεν το περίμενα, η αγάπη σου ολοκλήρωσε την ζωή μου.  Αυτή η λάμψη του ερωτευμένου, που αντανακλά στα μάτια του όλη την γαλήνη της ψυχής του. Αυτή η ψυχή που πέρασε από χιλιάδες φουρτούνες αλλά.. βρήκε επιτέλους μια ακτή να κατασταλάξει!

Φαίνεται από μακριά η αγάπη, λάμπει και φωτίζει το υπερπέραν. Στο χαμόγελο που αντανακλά τη ομορφιά της ψυχής σου, σε εκείνα τα σ ’αγαπώ που τα λες τις πιο άκυρες ώρες, χωρίς λόγο.

Το παραμύθι μας ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο, μην φανταστείς δεν περιέχει ούτε μαγικά ξόρκια ούτε νεράιδες, ούτε ένα πρίγκιπα πάνω σε ένα λευκό άλογο. Σε άφησα να μπεις μέσα μου και να γίνεις η ασπίδα μου! Με τον δικό σου μοναδικό τρόπο κατάφερες να κερδίσεις μια μόνιμη θέση στην καρδιά μου.

Όλες οι δυσκολίες μου έγιναν και δικές σου και χωρίς να το πιέσεις, βρήκες τις λύσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Μην φανταστείς δεν είναι πρακτικές δυσκολίες, αλλά δυσκολίες που ξεπερνιούνται με μια ζεστή αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί. Κοντά σου είναι τόσο εύκολο να χαμογελάω και να ξεχνιέμαι.

Όλα συνέβησαν τόσο μαγικά, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, ούτε υπερβάσεις. Είμαστε απλά οι εαυτοί μας τόσο αληθινοί χωρίς δηλώσεις και μακροχρόνιες υποσχέσεις, μονάχα για το τώρα!

Μου προσφέρεις καθημερινά το θάρρος και την αμοιβαιότητα και ομολογώ ότι για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό που ζούμε εμείς οι δύο. Ονειρεύομαι ένα μέλλον μαζί σου γεμάτο με αναμνήσεις που θα έχω να διηγούμαι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

pinimg.com

Όσο είσαι εσύ εδώ, έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ την λέξη «ποτέ» και «πάντα», απλά ζω το καθημερινά σε μικρές στιγμές από εμένα και εσένα! Για τα υπόλοιπα, τα κανονίζει η ίδια η ζωή για το πώς θα έρθουν τα πράγματα και τι θα έρθει στον δρόμο μας.

Ποτέ μου δεν έδινα αιώνιους όρκους ούτε μεγάλα λόγια. Ήθελα πάντα να μπορώ να πιστεύω στους αληθινούς ανθρώπους που θα πλαισιώνουν αποκλειστικά και μόνο εμένα. Να πιστεύω ότι οι ανασφάλειες μου μπορούν να μείνουν στο παρελθόν, εκεί που πραγματικά ανήκουν.  Να πιστεύω ότι όσο περίεργα κι απρόσμενα ήρθες στο μονοπάτι μου τόσο όμορφα και μαγικά μπορείς να το διασχίσεις.

Με αγαπάς τις στιγμές που ούτε εγώ η ίδια δεν αγαπώ τον εαυτό μου. Με τις γκρίνιες και τις ιδιοτροπίες μου που σε βγάζουν εκτός εαυτού μερικές φορές, αλλά πάντα με χώνεις στην ζεστή αγκαλιά σου και όλα ξαφνικά διαγράφονται. Μπορεί να μην το αξίζω μερικές φορές, αλλά σε ευχαριστώ που με αντέχεις και στις πιο στραβές μου μέρες!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: pinimg.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!