Πάντα είχα την απορία τι μπορεί να είναι αυτό που μας εκλύει σε ένα άτομο! Ίσως να είναι το βλέμμα, το χαμόγελο, η εμφάνιση γενικότερα; Το κοινωνικό στάτους ή κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα;

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Καθότι πάντα με έλκυαν οι βαθιές συζητήσεις, το έψαξα λίγο περισσότερο. Ψάχνοντας, λοιπόν, έπεσα πάνω στη λέξη ‘sapiosexual ή στα ελληνικά πιθανές αποδόσεις της λέξης που δίνονται είναι «νοοσεξουαλικοί»/ «ευφυϊολάγνοι», η οποία σύμφωνα με πηγές του πεδίου της ανθρώπινης σεξουαλικότητας προέρχεται από την λατινική λέξη ‘sapiens που σημαίνει σοφός, λογικός και από τη λέξη ‘sexual που σημαίνει σεξουαλικός.

Είναι ένας σχετικά καινούριος ορισμός και αφορά ένα άτομο που έλκεται σεξουαλικά από την εξυπνάδα, το λεξιλόγιο, τις γνώσεις και γενικότερα από το μυαλό ενός ανθρώπου. Να ερωτευτείς πιο απλά το μυαλό ενός ανθρώπου.

Το μόνο που χρειάζεται για να ρίξεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι μια βαθιά, ίσως περίπλοκη και όλο νόημα συζήτηση γιατί … intelligence is sexy.

Εμείς λοιπόν οι «σαπιοσεξουαλικοί» τύποι, αλλιώς εγκεφαλικοί και συνάμα «overthinkers» ξετρελαινόμαστε να ακούμε άτομα των οποίων τα λόγια έχουν βάθος και δεν μένουν στις απλές και καθημερινές συζητήσεις, που δεν χρειάζονται και πολύ σκέψη.

i.pinimg.com

Διότι κακά τα ψέματα αυτοί οι άνθρωποι σε εμπνέουν και να μάθεις περισσότερα και να ψάχνεις την βαθύτερη ουσία σε κάποια ζητήματα, άρα σε εμπνέουν να γίνεσαι και καλύτερος, να ψάχνεσαι μέρα με τη μέρα και λίγο παραπάνω. Θέματα τα οποία αναμφίβολα δεν θα ακούσεις και πολύ εύκολα να συζητιούνται. Όπως ασπούμε για τους εξωγήινους, το θάνατο, το σεξ, την αγάπη, τα άστρα, το φεγγάρι, τους γαλαξίες, το σύμπαν, για μύθους, θεωρίες συνομωσίας, φυσικά, παραφύσικα αλλά και ανεξήγητα φαινόμενα. Ώρες ατελείωτης συζήτησης για ότιδήποτε και για τα πάντα..!

Είναι όταν φτιάχνεσαι με συζητήσεις. Όταν όλο το σεξουαλικό παιχνίδι παίζεται μέσω των εγκεφάλων σας! Είναι όταν το μυαλό παίρνει το ρόλο του προκαταρτικού και καταφέρνει να αγγίξει το σώμα με τρόπους που τα χέρια δεν μπορούν. Άλλωστε «Its always words that undress you», από πάσης απόψεως.

Ούτως ή άλλως, η φυσική έλξη είναι κάτι κοινό και απλό, αλλά μια ψυχική και διανοητική σύνδεση είναι αναμφίβολα κάτι σπάνιο και συνάμα συναρπαστικό για το πλέον σεξουαλικό όργανο του ανθρώπινου σώματος, τον εγκέφαλο. Είναι σαν ναρκωτικό, όταν εκτεθεί ο εγκέφαλος μια φορά σε τέτοιου είδους παιχνίδι, τότε θα θέλει ξανά και ξανά και μετά το σώμα θα βρίσκει απίστευτα δύσκολο να φτιαχτεί με άλλους τρόπους! Give it a try!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: miro.medium.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
7
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!