Νόμιζα πως ήξερα τι έλεγα όταν μιλούσα για την αγάπη. Πίστευα πως ό, τι υπήρχε να μάθω για αυτή, να νιώσω για αυτή, να ζήσω στο όνομα αυτής, το έμαθα, το ένιωσα, το έζησα. Μέχρι που ήρθες εσύ και έτσι απλά ξεκλείδωσες συναισθήματα και σκέψεις που δεν πίστευα πως θα ένιωθα τόσο σύντομα στη ζωή μου. Ένα εντελώς διαφορετικό τύπο αγάπης που σε κατακλύζει, σε γεμίζει και σε στριμώχνει ταυτόχρονα.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Ακόμα δεν ξέρω πως μοιάζεις γιατί δεν σε έχω δει. Δεν ξέρω πως είναι η φωνή σου γιατί δεν σε έχω ακούσει. Δεν έχω κάτι να μου θυμίζει τη μυρωδιά σου, γιατί δεν σε έχω νιώσει. Και όμως από τώρα με έχεις στο χέρι. Είσαι ό,τι πιο όμορφο έχω ονειρευτεί, ό,τι πιο όμορφο θα έχω δει.

Αυτή η επιστολή είναι υπόσχεση. Υπόσχεση να κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να σε προστατεύω. Να σου αφιερώνω το χρόνο που σου αξίζει. Να σου χτίζω δρόμους. Να σου παρέχω ασφάλεια. Να σου εξασφαλίζω ευκαιρίες. Αν για τίποτα δεν είμαι σίγουρη είμαι για αυτό: εκτεθειμένη ή μόνη, δεν θα σε αφήσω ποτέ.

Τρέμω στην ιδέα πως κάποια στιγμή θα έρθεις αντιμέτωπη με την ασχήμια του κόσμου. Η φθορά, το έγκλημα, η αδικία, δεν θα αργήσουν να φανούν. Μακάρι να μπορούσα να σε προστατεύσω από όλα τα δεινά, όμως δεν μπορώ. Και δεν θα προσποιηθώ πως μπορώ. Ξέρω πως θα πονέσεις, θα κλάψεις, θα θυμώσεις, θα πληγωθείς. Και πονάω και κλαίω και θυμώνω διπλά στη σκέψη αυτή.

Όταν όμως δεν θα μπορούμε πλέον να σε κρύβουμε στο ροζ σου συννεφάκι, θα σου φορέσουμε αλεξίπτωτο για να μη χτυπήσεις στη πτώση. Θα σου μάθουμε να παλεύεις γι’ αυτά που σου ανήκουν, να διεκδικείς ό, τι θέλεις και αυτά που δικαιούσαι. Θα μάθεις να σέβεσαι, να αγαπάς και να προστατεύεις τον εαυτό σου και σιγά-σιγά θα μάθεις να το κάνεις και για αυτούς που αγαπάς, όπως θα κάνουμε εμείς για σένα.

Δεν θα είμαι ο στρατιώτης σου. Θα σου μάθω να είσαι ο στρατιώτης του εαυτού σου.

Όταν πέφτεις δεν θα σε σηκώνω εγώ. Θα σου δίνω το χέρι μου και εσύ θα με χρησιμοποιείς για να σηκώνεσαι μόνη σου.

Όταν ψάχνεις απαντήσεις, δεν θα τις βρίσκεις έτοιμες. Θα έχεις όμως ένα βοηθό 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο να σε ενθαρρύνει, να σε εφοδιάζει με ό, τι χρειάζεσαι και να σε σπρώχνει να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Σε ευχαριστώ για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ανυπομονώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί.

Σε αγαπώ για πάντα,

Η νονά σου.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: freepik.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!