Άκου να δεις τι γίνεται. Βγαίνεις για νυχτερινή έξοδο με τους φίλους σου και καθώς διασκεδάζεις νιώθεις δυο μάτια,  να σου ρίχνουν κρυφές ματιές γεμάτες υπονοούμενα.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τότε, τι κάνεις;

Πρώτα ελέγχεις, αν σου αρέσει εξωτερικά και περνάς αμέσως στο επόμενο βήμα.

 Ξαφνικά θυμάσαι ότι έχεις ακούσει γι’ αυτόν από τις φίλες σου και αν είναι εντάξει συνεχίζεις.

Επόμενο βήμα είναι να ανταποδώσεις τις κρυφές ματιές, ώστε να δώσεις το πράσινο σήμα.

Τελική φάση, η προσέγγιση που περιμένεις να γίνει από μέρος του. Εσύ δεν κάνεις τίποτα!

Περιμένεις… περιμένεις… ρίχνεις κρυφές ματιές παράλληλα, ξανά περιμένεις… και ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι εκείνος εσένα περιμένει, σκέφτεσαι «Τώρα, τι κάνω;» Πανικός!!!!!

Αν είσαι αρκετά δυναμική και θαρραλέα αποφασίζεις και τον προσεγγίζεις εσύ, αλλιώς συνεχίζεις τις κρυφές ματιές μέχρι που ξενερώνεις.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο, όπου οι γυναίκες έχουν πάρει τα ηνία του φλερτ στα χέρια τους, τοποθετώντας τους άντρες στον πάγκο του αναπληρωματικού.

Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση όπου οι άντρες έχουν σταματήσει να διεκδικούν αφήνοντας πίσω τους την θρυλική ατάκα του Στάθη Ψάλτη:

« Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ»

Γιατί, οι εποχές όπου οι γυναίκες χάριζαν χυλόπιτες και είχαν το προνόμιο της τελικής επιλογής χάθηκαν ανεπιστρεπτί;

Όσο αφορά τους άντρες έχουν βαρεθεί να βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους την αλαζονική συμπεριφορά της γυναίκας, όπου για να νιώσει αυτή καλά με τον εαυτό της απορρίπτει τον ένα άντρα μετά τον άλλον. Υπάρχουν όμως και αυτοί που απλά θέλουν και εκείνοι να κυνηγηθούν, να γίνουν το θήραμα, δίνοντας τους το προνόμιο να μπορούν να κάνουν την τελική επιλογή.

Η γυναίκα δεν περιμένει πια τον άντρα για να πάρει αυτό που θέλει.

Έχει την δύναμη να αναζητήσει το θήραμα της, να το διεκδικήσει και να το πάρει. Έχει την ανάγκη να μην μένει άπραγη σε κάτι που θέλει να διεκδικήσει και γι’ αυτό παίρνει τα ηνία, κάνοντας την πρώτη κίνηση. Με ένα δικό της διακριτικό τρόπο και με το ταπεραμέντο της μπορεί να καταφέρει να «παγιδεύσει» το θύμα της.

Για να μην σας τα πολύ λέω, το παιχνίδι του «κυνηγιού» έχει περάσει και στα χέρια και των δυο φυλών, σήμερα λοιπόν, άντρας ή γυναίκα θα φλερτάρουν, θα κυνηγήσουν αλλά και θα κυνηγηθούν και αυτό το κάνει εξίσου ρομαντικό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα παλιά «κυνήγια» έχουν τελειώσει τουλάχιστον γι’ αυτούς που νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για τον εαυτό τους. Και οι δυο πλέον είναι ισότιμοι στην ζωή, παίρνοντας τις δικές τους αποφάσεις, που θα τους ραγίσουν τις  καρδιές τους ή θα τους οδηγήσουν στην απόλαυση ενός ξεχωριστού έρωτα.

 Και στο κάτω κάτω αυτό που έχει αποδειχθεί από την εποχή των σπηλαίων έως σήμερα είναι ότι αυτό που ιντριγκάρει και ανάβει -και ερωτικά περισσότερο- ένα άνθρωπο είναι το ΚΥΝΗΓΙ.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
15
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
2
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!