Ώρες ατέλειωτες να διερωτάσαι και να αναμένεις ένα μήνυμα… πηγαίνεις, έρχεσαι και πατάς το κεντρικό κουμπάκι του κινητού, γιατί είχες μια υπόνοια, για να μην το πω ψευδαίσθηση, ότι άναψε το μπλε φωτάκι ή ότι δονήθηκε το κινητό και τρέχεις ολόχαρος και ολόγελος να δεις το μήνυμα! …. Τούτο το μήνυμα που είτε θα είναι ανύπαρκτο, είτε θα είναι από κανένα κατάστημα, για να σου υπενθυμίσει τις εκπτώσεις…  Καλά…. Ίσως στείλει αύριο, λες … κι έτσι παρηγορείς τον εαυτό σου once again…

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Και την επόμενη μέρα, κύριος/α, ανοίγεις τα wifi…και τι να δεις; Τίποτα…

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.. ούτε καν πληκτρολογεί… Λέει ενεργός, μα πιο ανενεργός πεθαίνεις! Και κάπως έτσι περνούν οι μέρες αδιάφορα… μέχρι που μια μέρα συνειδητοποιείς την ψυχρή και σκληρή πραγματικότητα… ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ!  Ούτε μήνυμα, ούτε χαμπάρι… ούτε στο τηλέφωνο, ούτε στο messenger, ούτε στο viber… ααα! Και για να σε προλάβω –  πρώτον, είναι καλά. 

Μια χαρά ζει και βασιλεύει!!! Don’t worry!!

Και δεύτερον, δεν έχει καμιά βλάβη ούτε η συσκευή, ούτε το σήμα σου…… κι αφού το μήνυμα δεν ελήφθη, το μήνυμα ελήφθη!

Προφανώς, όποιος σε θέλει όχι μόνο δε σε αφήνει, αλλά σε διεκδικεί κιόλας…  Κι αφού δεν έλαβες κανένα μήνυμα καλό θα ήταν αντί να ψάχνεις  λόγους, αφορμές και αίτια, να λάβεις το γενικότερο μήνυμα της κατάστασης…  ερωτικές σχέσεις είναι, όχι ιστορία της γ’ γυμνασίου… και όσο δυσάρεστη κι αν είναι η αλήθεια.. δεν έστειλε και δεν θα στείλει!!!

Κι αφού το μήνυμα δεν ελήφθη, το μήνυμα ελήφθη..  Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.  Ουσιαστική και ξεκάθαρη.  Χωρίς κανένα ερωτηματικό και δικαιολογία! 

Η πιο τρανταχτή απόδειξη της αδιαφορίας..  Όποιος σε θέλει, κινητοποιείται και εν προκειμένω, στέλνει μήνυμα! As simple as that!  Μην περιμένεις λοιπόν το μήνυμα του/της, ούτε με το περιστέρι, ούτε με το βαπόρι, ούτε με τον αγγελιαφόρο, ούτε με τον καπνό της φωτιάς…. Αντί να αναμένεις κάτι που δεν θα φτάσει με κανένα μέσο, γίνε εσύ το μέσο για να πας παρακάτω!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
13
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!