Το αίσιο τέλος μίας σχέσης είναι ο γάμος. Και λέω τέλος γιατί με τον γάμο ξεκινά μία άλλη σχέση με τον σύντροφο σου, μία σχέση διαφορετική, όπου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις συνθήκες της ζωής σας και πλέον οι στόχοι είναι κοινοί.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Υπάρχουν όμως πολλοί  οι οποίοι θεωρούν ότι πλέον ο σύντροφος τους είναι δεδομένος εφόσον έχουν ήδη παντρευτεί και δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση για να δείξουν το αντίθετο (βλέπε έδισα τον γάδαρο μου!!). Έτσι πολλοί  γάμοι  φτάνουν σε διαζύγια λόγω αυτού του τρόπου σκέψης.

Γιατί δηλαδή με το που θα παντρευτείς σταματάς να δείχνεις στον άλλον το ενδιαφερον σου,, όπως το έδειχνες παλιότερα; Ή μήπως ο στόχος σου ήταν από την αρχή ο γάμος και τώρα έγειρες και πίσω; Δηλαδή οι παντρεμένοι έχουν ή δεν έχουν ψυχή τελικά;

Οκέυ, τώρα θα μου πεις ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις ή ότι βουράς τα κοπελλούθκια ούλλη μέρα!!! Ναι όμως έχεις ακουστά το ‘δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω’? Πόσο χρόνο θα σου έπαιρνε να φτιάξεις το αγαπημένο φαγητό στον σύντροφο σου ή να της αγοράσεις λουλούδια, έτσι χωρίς λόγο, ή να κλείσεις ένα διήμερο για να πάτε  κάπου μόνοι σας, ή να του οργανώσεις μία βραδιά με τους φίλους του για να δουν ποδόσφαιρο? Ίσως σπατάλησες περισσότερο χρόνο να το σκέφτεσαι μόνο παρά αν το έκανες πράξη!

Και πίστεψε με αυτές οι μικρές μικρές λεπτομέρειες (που δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες!!) κερδίζουν τον άλλο στο παιχνίδι της σχέσης, παντρεμένους ή όχι!!

Βυθίζεστε σιγά σιγά στην ρουτίνα της καθημερινότητας και στην τελική ξεχνάς ποιον έχεις παντρευτεί και γιατί τον παντρεύτηκες! Η ρουτίνα σου ρουφάει αργά και βασανιστικά τη ζωή από μέσα σου. Οι κινήσεις που κάνεις είναι μηχανικές. Ίσως να πιστεύεις ότι δεν έχεις χρόνο για τίποτα άλλο μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά γιατί έχεις μία οικογένεια να ταίσεις. ‘Όμως αυτό που θα θυμάται η οικογένεια σου από εσένα δεν είναι όσα κατάφερες να τους αγοράσεις αλλά όλες εκείνες τις στιγμές που έχεις περάσει μαζί τους και τους έκανες χαρούμενους. Μόνο αυτό θα μείνει, οι στιγμές.

Με τον γάμο δεν τελειώνει η σχέση απλά περνάει σε άλλο επίπεδο. Ο ιδανικός γάμος είναι αυτός που δεν αλλάζει τίποτα στην συμπεριφορά του ζευγαριού και παραμένουν το ίδιο δοτικοί μεταξύ τους.

Συμβουλή μου;

Τώρα αυτή την στιγμή καθώς με διαβάζεις και έχεις ελεύθερο χρόνο να  περιπλανιέσαι στο διαδίκτυο ψάξε να βρεις τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο με την γυναίκα σου και κάνε μία έκπληξη που δεν θα περιμένει. Για σένα θα το κάνεις στην πραγματικότητα γιατί μαζί με αυτήν θα περάσεις καλά και εσύ. Δεν έχεις ακούσει HAPPY WIFE, HAPPY LIFE;;;!!!

P.s: Κορίτσια, αυτό μπορείτε να το κάνετε και εσείς!! Μην τα περιμένουμε και όλα από τους άντρες!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!