17 Μαρτίου, Ζωγράφου

Ο κόσμος έγινε πιο μικρός. Με τα αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Με το τηλέφωνο και το διαδίκτυο. Κάθε γωνία της υφηλίου συνδέεται με την άλλη. Και ακόμα στη «σύγχρονη» μέρα μια σχέση από απόσταση θεωρείται ένας άθλος.

Το ξέρεις πως η επαφή θα είναι μηδενική. Και ειδικά τώρα με τον ιό, υπό το μηδέν. Το πρόσωπο της θα γίνει ένα πίξελ στη οθόνη του κινητού σου. Για αρκετό καιρό δεν θα έχεις τη ζεστασιά που φωλιάζουν στα χείλη της να ζεσταίνουν τα δικά σου. Τα χέρια της δεν θα γίνονται ένα πλέγμα με τα δικά σου. Παρά τις όλες δυσκολίες λες ναι σε αυτή τη σχέση.

Γιατί; Γιατί μπορείς. Γιατί αγαπάς αυτή που αποκαλείς «δική σου» και δεν θα αφήσεις την απόσταση να την πάρει. Δεν θα αφήσεις αυτό το πίξελ να γίνει η αγαπημένη σου. Πέρα από αυτήν την οθόνη είναι ένα ανθρώπινο ον που σε αγαπά και το αγαπάς κι συ. Είναι το άλλο μισό μιας μοιρασμένης καρδιάς.

Και να ξέρεις πως στην αγάπη, κανένας ωκεανός δεν είναι αρκετά βαθύς. Κανένα βουνό δεν είναι αρκετά απότομο. Κανένα δάσος αρκετά πυκνό. Τίποτα δεν είναι απροσπέλαστο από εσένα, για εσένα. Τίποτα δεν σε σταματά από το να φτάσεις σε εκείνη που αγαπάς.

Στη τελική, δεν είναι η απόσταση που σε σκοτώνει, η απόσταση μειώνεται και μαζί της η αγάπη αυξάνεται. Αγάπα και ο ήλιος είναι μόνο λίγη ώρα δρόμος μακριά.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
10
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!