Κάποιους  ανθρώπους με το που τους γνωρίζεις σου βγάζουν ένα συναίσθημα αντιπάθειας από την πρώτη ματιά. Σου έχει τύχει ποτέ αυτό με κάποιον; Με το που συναντιέστε για πρώτη φορά να μην μπορείς να τον χωνέψεις με τίποτα!! Ούτε καν με σόδα! Να θες να του κλείσεις το στόμα για να σταματήσει να μιλάει ή ακόμη καλύτερα να εξαφανιστεί από μπροστά σου μπας και φτιάξει η διάθεση σου για να έχεις μία καλή μέρα. Στην πορεία όμως συμβαίνει το εξής περίεργο, να κάνεις σχέση με αυτόν τον ένα που μέχρι χθες σου χαλούσε την διάθεση. Μα καλά πως συμβαίνει αυτό??!!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Κανονίζετε συνάντηση με φίλους και εκεί έρχεται και αυτός. Εσύ θέλεις να τον στραγγαλίσεις με το που ξεκινά να μιλά και σκέφτεσαι δικαιολογίες που μπορείς να πεις για να σηκωθείς να φύγεις. Είναι ωραίος άντρας αυτό το αναγνωρίζεις, αλλά σου βγάζει κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, σου βγάζει το ένστινκτο του δολοφόνου που κρύβεις μέσα σου. Εντωμεταξύ, όλοι σου οι φίλοι μετά την συνάντηση προσπαθούν να σου κάνουν προξενιό με εσένα να λες και να ξαναλές: ‘ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΜΕ!!’. Προσπαθείς να εξηγήσεις πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι του γούστου σου.

Μετά από κάποιο διάστημα και μετά από πολλούς καβγάδες πως τα έφερε ο καιρός και βρέθηκες ραντεβού μαζί του μόνο εσύ ξέρεις!! Εξακολουθείτε να διαφωνείτε σχεδόν στα πάντα, αλλά τώρα δεν θέλεις τόσο πολύ να τον δολοφονήσεις!!! Με τα χρόνια βλέπεις ότι οι καυγάδες σας, δίνουν ζωή σε αυτή την σχέση και τους θεωρείς βασικό θεμέλιο λίθο δηλαδή αν θέλετε να κρατήσει θα πρέπει να μην σταματήσετε να τσακώνεστε ποτέ!!! Οι καυγάδες σας, δίνουν νοστιμιά σε αυτή την σχέση. Μαζοχιστικό από την μία πλευρά, κατανοητό όμως διότι το κάθε ζευγάρι θέτει τους δικούς του κανόνες και όρια.

Η συμφιλίωση που έρχεται κάθε φορά μετά από τον καυγά σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και ανανεώνεσαι για τον επόμενο! Είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να μην σου περάσει καμία αφορμή απαρατήρητη!

Όταν θυμάστε την αρχή της σχέσης σας χαριτολογώντας μετανιώνετε και οι δύο που συνάντησε ο ένας τον άλλο, αλλά καταβάθος ξέρετε ότι είστε ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί ο ένας για τον άλλο και δεν θα το αλλάζατε με τίποτα! Γιατί ξέρετε και οι δύο ότι πίσω από ένα έντονο μίσος συνήθως κρύβεται μία μεγάλη αγάπη!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!