Όσοι είναι ή ήταν κάποια στιγμή ερωτευμένοι γνωρίζουν ότι η συγκατοίκηση φαντάζει ιδανική… κάτι το ονειρικό…

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Είναι όντως έτσι; Η συγκατοίκηση σε δένει με τον άλλο ή σκοτώνει αργά και βασανιστικά τον έρωτα;

Οι απαντήσεις ποικίλες… Κάποιοι μιλάνε για ονειρικές συγκατοικήσεις, κάποιοι για εφιαλτικές και κάποιοι άλλοι ως ένα βήμα πιο σοβαρό!

Όλες αυτές οι απόψεις είναι και σωστές και λάθος γιατί πολύ απλά μια συγκατοίκηση είναι μια κοινή επιλογή για ένα κοινό στόχο, μα φυσικά και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μεταξύ της…. Και μην  βιάζεστε θα σας το εξηγήσω καλύτερα… Όταν έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα …που λέμε… είναι φυσικό να θες να συμπορεύεσαι με το «άλλο» σου μισό. Οπότε τσουπ εμφανίζεται και η ιδέα της συγκατοίκησης….

Καλή ιδέα! Συγκατοίκηση, έρωτας, πάθος, αγκαλιές και….σιγά-σιγά ρουτίνα!! Καλώς ήρθες  αγαπημένη μου φίλη… Ρουτίνα και ρουτίνα και σιγά- σιγά όλα ξεθωριάζουν … Αρχίζεις να βλέπεις πράγματα τα οποία δεν υπήρχαν πριν, αρχίζεις να αναζητάς στιγμές απομόνωσης και ελευθερίας μακριά από το άλλο σου μισό….

Χμμμ, χλωμά τα πράγματα φίλοι μου… Αποθάρρυνα πολλούς ε;

Όχι, έχω απάντηση και γι’ αυτό. Όλα μα όλα εξαρτιώνται από το χεράκι μας. Συν Αθηνά και χείρα κίνει .. Τι εννοώ;

Απλά τα πράγματα! Μια συγκατοίκηση για να έχει επιτυχία πρέπει να γίνεται κοινή συναινέσει, χωρίς πιέσεις και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Δηλαδή, εκεί οι ερωτοχτυπημένοι να θέλουν να μοιραστούν τα πάντα και να έχουν ένα δικό τους χώρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: δικό τους, μόνο δικό τους, μακριά από αδέρφια, συγγενείς και τα συναφή!

Όμως, για να μην σκοτώσει η συγκατοίκηση τον έρωτα δεν αρκούν μόνο αυτά! Καλό θα ήταν να υπάρξουν μικρές συμφωνίες από πριν ώστε να αποφευχθούν οι καυγάδες για τις δουλειές σπιτιού και εξόδων. Επίσης, θα πρέπει να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα του καθενός και να υπάρχει χρόνος για προσωπική φροντίδα και χαλάρωση!! Μην γίνεται και αυτοκόλλητοι!!!

Βέβαια, παν μέτρον άριστον! Ούτε αυτοκόλλητοι, ούτε και όλα δεδομένα και ο καθένας την ζωούλα του. Από τη στιγμή της συγκατοίκησης, προσπαθήστε να υπάρχει μια συνεχής ανανέωση στην σχέση. Κάντε κάτι διαφορετικό, διατηρήστε τις εξόδους και την διασκέδαση!! Μην αφήσετε την ρουτίνα να τα καταστρέψει όλα!

Επομένως, η συγκατοίκηση ως συγκατοίκηση δεν σκοτώνει τον έρωτα! Η ρουτίνα είναι αυτή που βάζει το χεράκι της και τα καταστρέφει όλα.

Υ.Γ1: Φίλες, μην κυκλοφοράμε και σαν παλιάτσοι στο σπίτι!

Υ.Γ2: Φίλοι, λίγη βοήθεια στο σπίτι δεν βλάπτει!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!