Εδώ και λίγο καιρό, από την ημέρα που σε γνώρισα δηλαδή, φοβάμαι πραγματικά όταν ξεκινήσει να σουρούπωνει… αλλά κυρίως όταν νυχτώσει. 

Σαν παιδί, θυμάμαι ,να φοβάμαι τις νύχτες… μήπως διάφορες «οπτασίες» ακόμα και τέρατα μου φανερώνονταν..  Τώρα, με τρομάζει η νύχτα, για όλα αυτά που φέρνει στην επιφάνεια το σκοτάδι…. Βλέπεις την νύχτα οι άμυνες πέφτουν, είμαστε πιο ευάλωτοι, πιο χαλαροί και βρίσκουν χαραμάδα όσα κρύβουμε να εμφανιστούν, τα δικά μου τέρατα, οι δικές μου σκέψεις που αφορούν εσένα. Το βλέμμα, το χαμογελό και η υπαρξή σου.

Σε όποιο χώρο και να με βρεί η νύχτα, όπουδήποτε, προσπαθώ με νύχια και με δόντια να συγκρατήσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, τα οποία για κάποιο λόγο τα νιώθω στο διπλάσιο βαθμό. Το χειρότερο όμως απ’όλα είναι ότι δεν μου κάνει τίποτα αίσθηση, όπου και να είμαι, με όποιους και να είμαι, η σκέψη μου κολλημένη σε εσένα.

Ίσως να είναι το ότι θέλω τόσο πολύ να σε δω να μου χαμογελάς και να χωθώ στην αγκαλιά σου. Όλα τη νύχτα είναι πιο έντονα και δύσκολο να  διαχειριστούν, ένα συναίσθημα κόμπου στο στομάχι. Η δυσφορία γίνεται διπλάσια όταν καταλάβω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου με τίποτα. Δύσκολη μάχη.

Μπαίνω σε ακραίες σκέψεις, που την ημέρα δεν περνούν καν από το μυαλό μου. Όλα αυτά γίνονται ακόμα χειρότερα όταν έχω πιεί ποτό και είμαι έξω. Ανάμεσα σε τόσους άγνωστους, η παρέα μου να περνά καλά και εμένα το βλέμμα αποχαυνωμένο κάπου στον ορίζοντα με την  η σκέψη μου κολλημένη εκεί, σε εσένα. Σκέφτομαι ότι θέλω να έρθω να σε βρω όπου και αν είσαι ή  να σε δω έστω τυχαία από μακριά για λίγο, να ησυχάσει αυτή η φουρτούνα συναισθημάτων που με πνίγει κάθε που νυχτώνει.

Εκεί που οι νύχτες, μου πρόσφεραν ησυχία και ηρεμία, τώρα το μόνο που μου προσφέρουν είναι ένταση, ένταση την οποία δεν έχω ξανανιώσει.

Είχα διαβάσει κάποτε μια φράση που έλεγε «Τι φοβήθηκες περισσότερο; Αυτά που σκέφτεσαι ή αυτά που κρύβεις;» και Θεέ μου δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ ταυτίστηκα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!

Comments