Περνώντας τα χρόνια αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανωμαλία από το να ερωτευτείς.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Κάθεσαι που λες ήσυχος, αμέριμνος, έχεις βρει την προσωπική σου γαλήνη και ευτυχία αλλά όχι, δεν σου κάνει. Θέλεις να πονέσεις, θέλεις να χτυπηθείς, να σε βρουν με ένα άδειο μπουκάλι πέρδικα να κλαις την μοίρα σου. Θέλεις να βρεις έναν άνθρωπο που μεταξύ μας δεν θα είναι φυσιολογικός, όπως φυσιολογικός δεν είσαι κι εσύ. Θέλεις λοιπόν να πέσεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα τρελό, που θα σε συνεπάρει, θα σε μαγέψει θα σε ταξιδέψει. Ωραίο ακούγεται ε; Ναι πολύ ωραίο θα είναι και όταν θα σε αφήσει στο «διαβάστηκε».

Όταν θα κλαις και θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή στους καημένους τους φίλους σου και θα τους λες ξανά και ξανά «τι το ήθελα και έμπλεκα, καλά δεν ήμουν;». Ε μα καλά ήσουν αλλά ξυνόσουν για περιπέτειες. Τώρα τι να σου πω. Πείτε μου έναν, μόνο έναν καλό λόγο να αφήσω την υπέροχη ηρεμία και γαλήνη που νιώθω με τον εαυτό μου και να αρχίσω να τρέχω πίσω από έναν, πιθανότατα, ανασφαλή άνθρωπο ο οποίος δεν ξέρει τι θέλει. Που θυμώνει με το παραμικρό, που είναι ανώριμος , που το «εγώ» του θα είναι πάντα η προτεραιότητα.

medium.com

Γιατί πείτε μου γιατί να το κάνω αυτό το κακό στον εαυτό μου; Και θα μου πείτε, καλά τα λες Κορινάκι όταν έρθει ο έρωτας τι θα κάνεις; Ε μα το πιο ώριμο και λογικό #not. Θα πέσω με τα μούτρα και μετά θα κλαίω την μαύρη μου την τύχη.

Τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, δεν ξέρω εάν φταίει η εποχή, εάν φταίμε εμείς ως νέοι ή εάν χάθηκε το πραγματικό συναίσθημα, μα πλέον όλα είναι τόσο μα τόσο ρηχά που συγγνώμη δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω μάθει να λέω αυτό που θέλω, αυτό που νιώθω να είμαι ειλικρινής και σταράτη. Όλα αυτά τα παιχνιδάκια του τύπου, μην απαντάς αμέσως για να  «ψηθεί», άστον στο «διαβάστηκε», μην βλέπεις τα stories του, μου φαίνονται παιδιάστικες βλακείες που αρνούμαι να υιοθετήσω. Ως γενιά πήγαμε και κάναμε σαν τα μούτρα μας το πιο ωραίο και αγνό συναίσθημα όπως είναι ο έρωτας. Good job millennials.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: lessonslearnedinlife.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!