Πόσες φορές φτάσαμε στο σημείο να εκνευριζόμαστε γιατί το ταίρι μας γίνεται «αδιάκριτο»; Ερωτήσεις, ερωτήσεις και ξανά ερωτήσεις. Πού, πότε, γιατί, με ποιους και άλλες τέτοιες ερωτήσεις.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Έχεις παρατηρήσει ποτέ το ταίρι σου να ξεκινά συζήτηση με μια σειρά ερωτήσεων και να καταλήγεις στο να εκνευρίζεσαι λέγοντας του πως είναι αδιάκριτος/η; Του δίνεις μια πληροφορία και τσουπ να προσπαθεί να ψαρέψει ακόμη δέκα.

Πολλές φορές αυτό προκαλεί ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια και στη χειρότερη περίπτωση αυτή η αδιακρισία καταλήγει σε καβγά. Γιατί όμως όλη αυτή η αδιακρισία; Γιατί να την ονομάζουμε αδιακρισία δηλαδή και όχι ενδιαφέρον;

Γιατί πολύ απλά έχουμε πάντα αυτή την τάση της αυτοπροστασίας. Μη μας δείξει κάποιος τόσο ενδιαφέρον, αμέσως εμείς να χαρακτηρίσουμε τις ερωτήσεις του ως αδιάκριτες. Δεν είμαστε φαίνεται συνηθισμένοι και ούτε έτοιμοι ίσως να δεχτούμε αυτή την αγάπη που προσπαθεί κάποιος να εκφράσει σε μας. Συνηθίσαμε στα επιφανειακά και πλέον δεν μπορεί τίποτα να μας αγγίξει εύκολα. Μην μας αγαπήσει κάποιος τόσο αθώα.. δεν γίνεται!

Όταν κάποιος αγαπά θα γίνει και αδιάκριτος για σένα.. γιατί νοιάζεται για σένα, γιατί θέλει και αυτός να νιώσει ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς, να στηριχθείς πάνω του και να μοιραστείς το οτιδήποτε σε απασχολεί ή σε στεναχωρεί. Με λίγα λόγια; Θέλει να μοιραστεί μαζί σου την αγάπη του.

pillowfights.gr

Προσοχή όμως! Μιλάμε πάντα για μια σχέση η οποία δεν φτάνει σε σημείο να γίνει τοξική. Η αδιακρισία είναι εκδήλωση αγάπης εφόσον δεν είναι πιεστική σε σημείο που να επηρεάζει την ψυχολογία. Ίσως και να αργήσει να καταλάβει ότι περί αγάπης πρόκειται.  Μα πίστεψε με, θα ’ρθει η ώρα που θα καταλάβει.

Να νοιάζεστε, να δείχνετε ό,τι νιώθετε και να μην κολλάτε. Η αγάπη είναι για τους τολμηρούς…


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: pillowfights.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!