Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να λαμβάνει θέση το πρώτο μας ραντεβού. Εγώ θα σας διευκολύνω. Υποστηρίζω ότι ένα καφέ θα σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση από πολλά, γι’ αυτό κάτσε να διαβάσεις τι εννοώ πιο κάτω!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

1. Το καφέ, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος, ταιριάζει σε όλους τους τύπους.  

Δεν αρέσουν σε όλους τα μπουζούκια, τα μπαρ, οι ταβέρνες, ενώ τοποθεσίες όπως θάλασσες, ποτάμια, βουνά ενδέχεται να ενθουσιάσουν ή να απογοητεύσουν πλήρως. Αντιθέτως, το καφέ, αποτελεί ένα ήρεμο, ευχάριστο και πιο «safe» περιβάλλον, υπό την έννοια ότι δεν είναι κάτι extra ordinary.

2. Ευκαιρία για συζήτηση  

Η καφετέρια σου παρέχει την ευκαιρία για συζήτηση (πολύωρη ή και μικρή για τους ολιγομίλητους), όπου ειδικά στο πρώτο ραντεβού, μπορείς να μάθεις διάφορα πράγματα για τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες, την προσωπικότητα του άλλου ατόμου.

 3. Ο καφές δεν αποτελεί ένα τυχαίο ρόφημα. 

Προσδίδει σοβαρότητα, κύρος στη συζήτηση και απαιτεί τον ανάλογο σεβασμό στον συνομιλητή μας.  Με το αλκοόλ μπορεί να μεθύσεις, με το ούζο να μυρίσεις, ενώ το καφέ είναι το ιδανικό για την περίσταση.

4. Βγαίνοντας στο καφέ με κάποιον, παρατηρείς το πώς συμπεριφέρεται στους άλλους, περαστικούς ή/και εργαζομένους. 

Αν για παράδειγμα συμπεριφέρεται με ύφος αγενές στους υπαλλήλους του καφέ, αντιλαμβάνεσαι κάπως αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.  Συχνά οι άνθρωποι δείχνουν τον χαρακτήρα του τους όταν βρίσκονται σε «θέση ισχύος» και όχι όταν είναι σε περιβάλλον όπου είναι επί ίσοις όροις με τους άλλους.

5. Ο καφές μας, δείχνει τον τύπο μας. 

Να εγώ ας πούμε ούτε τον καφέ μου δεν πίνω μέτριο… τουτέστιν απόλυτη και άρα θα μπορούσα να πίνω σκέτο ή γλυκό.  Έπειτα οι έξτρα γεύσεις πχ καραμέλα, κανέλα κτλ σου δείχνουν αν είναι ο άλλος τύπος του γλυκού κι έτσι μπορείς να το παίξεις έξυπνα και να ακολουθήσει ένα επόμενο ραντεβού σε μια κρεπαρία, ένα χώρο που φτιάχνονται γλυκά κτλ, εφόσον βέβαια είναι έφορο το έδαφος.

6. Ο καφές διασφαλίζει το φιλικοερωτικό.

Εάν δεν είναι ξεκάθαρο το μεταξύ σας πλαίσιο και δεν είναι σίγουρο αν είναι ερωτικό ή φιλικό το mood,  δεν εκτίθεσαι, γιατί ένας καφές με κάποιον δεν έχει κατ’ ανάγκην ερωτικό ύφος.  Επομένως, πας στο καφέ και από τη συζήτηση θα πιάσεις και τα vibes του άλλου.

Άντε , μην το σκέφτεσαι! Κάλεσαι τον/την για καφε και τα υπόλοιπα… έρχονται!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
12
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!