Όσο κι αν παλεύω, όσο κι αν προσπαθώ είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα χωνέψω. Δεν τα χωράει ο νους μου. Πείτε με στενόμυαλη, πείτε πως μιλώ εκ του ασφαλούς αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να είναι το 3ο πρόσωπο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι καλά με την σκέψη πως μοιράζονται έναν άνθρωπο, τον άνθρωπο που υποτίθεται πως θέλουν τόσο πολύ. Και έρχομαι να ρωτήσω, είναι έρωτας ή απλώς ένα καπρίτσιο; Είναι συναίσθημα ή αυτό που το κάνει να φαντάζει τόσο δυνατό είναι το «απαγορευμένο»;

Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει η τρέλα. Να φαντάζομαι τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι ερωτευμένη να είναι κάθε βράδυ αγκαλιά με τον σύντροφο του. Να μου δίνει τα ψίχουλα των στιγμών του, αυτά που περισσεύουν, όπως δίνουμε τα αποφάγια στον σκύλο.

Πώς γίνεται λοιπόν αυτή η κατάσταση να είναι επιλογή κάποιου ανθρώπου. Και μην ακούσω αυτές τις βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου «δεν μπορώ χωρίς αυτόν τον άνθρωπο, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, δεν μπορώ να ζήσω μακριά  του-της». Όχι αρνούμαι και είναι από τα ελάχιστα θέματα που είμαι κατηγορηματική.

pagenews.gr

Αυτοί οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν κάποιον με μηδενική συναισθηματική ηθική, έναν άνθρωπο που το μοναδικό που κάνει είναι πληγώνει ανθρώπους γύρω του. Ακούγομαι αυστηρή και απολυτή; Είναι γιατί είμαι. Ο έρωτας είναι το πιο όμορφο και αγνό συναίσθημα για να ευτελίζετε έτσι από τέτοιου είδους ανθρώπους. Να θέλετε το «ολόκληρο», το «πολύ» που έχει να σας δώσει κάποιος, μην αρκείστε σε μισές μπερδεμένες καταστάσεις.

        Ακόμη και στην μηδαμινή πιθανότητα να χωρίσει για εσάς, ο άνθρωπος που το έκανε μια φορά, γιατί να μην το κάνει ξανά. Γιατί μια τέτοια συμπεριφορά δεν  τυχαίνει, είναι επιλογή, ξέρει πολύ καλά που πάει να μπλέξει. Υποδηλώνει ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό που προσπαθεί να καλύψει αυτός ο άνθρωπος.

         Στον έρωτα τα πράγματα είναι απλά, συνήθως εμείς οι άνθρωποι επιλεγούμε να τα κάνουμε περίπλοκα. Άραγε έτσι είναι ο έρωτας εν έτη 2022;


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: womantoc.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!