Είναι πλέον γεγονός ότι στις μέρες μας οι σχέσεις περνούν μια κρίση και φυσικά αποδεικνύονται δυσκολότερες μέρα με τη μέρα. Σας παρουσιάζω λοιπόν τους topfive λόγους για τους οποίους οι σχέσεις σήμερα δεν… δεν σας λέω… δεν! Ναι, καλά καταλάβατε, δεν διαρκούν πάρα πολύ!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

1. Σύγχρονος τρόπος ζωής: Είναι ίσως ο πιο σημαντικός λόγος που κάνει τις υποσχόμενες-δήθεν- παντοτινές σχέσεις να ναυαγούν. Ο σύγχρονος άνθρωπος προσπαθεί καθημερινά να ανταπεξέλθει στο στίβο της ζωής, να επιβιώσει.     Δουλειά-δουλειά και όλο υποχρεώσεις .Τρέχει να προλάβει τη ρουτίνα και τις εξελίξεις. Χρόνος για την προσωπική του ζωή ΜΗΔΕΝ!

2. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Έχουν γίνει πλέον η προέκταση του χεριού μας. Εκεί ξεκινούν τα προβλήματα επικοινωνίας. Αντί ο άνθρωπος να επιλέγει κάτι δημιουργικό με το ταίρι του, αναλώνει ώρες χαζεύοντας σε μια οθόνη πλαστής πραγματικότητας. “Πόσα likes έχει η φωτογραφία που ανέβασα;” μόνιμη τρέλα στο μυαλό. Γιατί όσο ενημερώνεις τους διαδικτυακούς σου “φίλους” πόσο καλά περνάς με τον/την σύντροφο σου, έτσι δίνεις λιγότερο χρόνο στη σχέση σου.

3.Μηδενική προσπάθεια: Στη κοινωνία που ζούμε ότι είναι δύσκολο προκαλεί φόβο. Δεν υπάρχει ουσιαστική προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Με την πρώτη δυσκολία το ζευγάρι επιλέγει τον χωρισμό σαν εύκολη λύση. “-Μα δεν προσπάθησες αρκετά”, λέει ο ένας στον άλλο. Επιζητούν άμεσα αποτελέσματα χωρίς να καταβάλλουν προσπάθεια για να κρατήσει αυτό. Άρα αφού δεν υπάρχει κόπος, έτσι δεν υπάρχει ούτε καρπός .Σωστά εξάλλου λένε “Nopain , nogain”.

4.Έλλειψη εμπιστοσύνης: Δυστυχώς ,στις περισσότερες σχέσεις αυτό που λείπει αισθητά είναι η εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη όταν ο ένας ψάχνει τα μηνύματα του άλλου. Ή όταν ακόμη γίνεσαι κατάσκοπος στην ίδια σου τη σχέση. “Που είσαι;” , “Με ποιους είσαι;” , “Τι ώρα θα επιστρέψεις;” , “Μου λες αλήθεια;”. Κυριαρχεί η καχυποψία και οι πονηρές σκέψεις, ενώ μια υγιής σχέση προϋποθέτει πλήρη ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη!

5.Ανελευθερία ή αλλιώς σκλαβιά: Καταλαβαίνεις ότι μια σχέση δεν θα κρατήσει όταν υπάρχει η αλληλεξάρτηση μεταξύ των συντρόφων. Σκλαβώνονται ο ένας με τον άλλον. Δηλαδή, δεν θα πάνε ποτέ μόνοι έξω, δεν θα μιλήσει ο καθένας με το αντίθετο φύλο, δεν θα κοιτάξουν κανένα άλλο παρα μόνο οι δυό τους. Δεν θα … και δεν θα. Αόρατη μεν σκλαβιά, αλλά αρκετή για να αλλοιώσει μια σχέση. Αφού ο άνθρωπος δεν είναι πνευματικά ελεύθερος, μάλλον το παιχνίδι έχει χαθεί.

Επομένως, αν η δική σου σχέση θες να κρατήσει, θα ήταν καλό να αποφύγεις κάποια από αυτά που διάβασες πιο πάνω. Μπορείς, αρκεί να το θες πραγματικά!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
54
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
18
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!