Ρε μην μας πουλάτε φύκια και μεταξωτές κορδέλες!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Αγαπημένα μου αγόρια ξυπνήστε σας παρακαλώ.

Ξέρετε το ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου ή δεν πατούσαμε στο μάθημα?

d2gr5kl7dt2z3t.cloudfront.net

Σταματήστε να σερβίρετε στις γυναίκες παραμύθια. Στην αρχή τα καταπίνουμε αμάσητα αλλά για πόσο εσείς θα παρουσιάζετε κάτι που δεν είστε και για πόσο εμείς δεν θα ψιλιαζόμαστε τι στο καλό συμβαίνει; Αν δεν θέλετε σχέση να το λέτε σταράτα μην μας φορτώνετε με ένα κάρο υποσχέσεις που ξέρετε πως δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

 Ονειροπαρμένες εμείς από την φύση μας, ψάχνουμε να βρούμε το καλό παντού και ας είναι ένας κόκκος άμμου στην Σαχάρα , και παφ όταν βαρεθείτε  το παιχνιδάκι σας και θέλετε άλλο τρώμε μια ψυχρολουσία περιποιημένη και την φχαριστιόμαστε.

Αλλά δεν φταίτε μόνο εσείς, φταίμε και εμείς που τόσα περάσαμε και μυαλό δεν βάλαμε… Κάθε φορά που τρώμε τα μούτρα μας λέμε πως δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο και πάλι στην επόμενη περίπτωση οι ίδιες μην σου πω και χειρότερες. Εμ αφού βρίσκετε και εσείς εύφορο έδαφος πως να μην το εκμεταλλευτείτε?   Όμως σας παρακαλώ (που φτάσαμε!) αν έχετε έστω και ίχνος αισθήματος μην παίζετε με τα συναισθήματα μας. Καλύτερα να σας περάσουμε στην αρχή για χυδαίους και παλιοχαρακτήρες πάρα να σας αποθεώσουμε και στην συνέχεια να σας απομυθοποιήσουμε.

biblicalgenderroles.files.wordpress.com

Και πριν με κρίνετε να σας πω ότι υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα και εσείς κορίτσια μαζευτείτε μην τα πληγώνετε τα αγόρια γιατί μετά βγάζουν τα απωθημένα τους σε μας που δεν φταίμε και σε τίποτα στο κάτω κάτω.

Τελικό συμπέρασμα? Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, να σέβεσαι τον απέναντι σου. Να είσαι τίμιος και να μην το γεμίζεις ελπίδες για κάτι που αδυνατείς να προσφέρεις. Δεν είναι η αγάπη για όλους, είναι για τους λίγους και τους δυνατούς. Εσύ που θες να παίξεις με τα αισθήματα μας, τα κουβαδάκια σου και σ’ άλλη παραλία.  Κατάλαβες;

genderontheballot.org

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:huskerlaw.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!