Η αλήθεια είναι, πως λίγοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα και τα κότσια να καταθέτουν την ψυχή και το είναι τους στον άλλον… να χαρίζουν απλόχερα και να χαρίζονται…. Όχι. Πλέον οι άνθρωποι «δανείζουν» περιστασιακές στιγμές ευτυχίας και παροδικά συναισθήματα, έτσι για να σπάσει η ρουτίνα τους, έτσι για το γαμώτο!  Δεν έχουν την ανάγκη να δεθούν συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, να τον αγαπήσουν ολοκληρωτικά. 

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Έτσι στατιστικά, στο 70 % των περιπτώσεων υπάρχει ένας υπομονετικός, καλός, ερωτευμένος άνθρωπος (αλλιώς μαλάκας) που ανέχεται θυσιαστικά έναν άλλον που απλά είναι δίπλα του τα καλοκαίρια και τις λιακάδες, τα ΣΚ και τις αργίες, στους ομαλούς δρόμους και στα χλιαρά και ξέβαθα νερά, και περνά  υπέροχα ένα ταξιδάκι αναψυχής, κλείνει ο ίδιος τις ημερομηνίες που τον βολεύουν και παρουσιάζει στον άλλον το «πακέτο» της «προσφοράς» του τύπου «take it or leave it», προσπαθώντας πάντα να τον πείσει ότι έτσι έχουν όλα τα ταξίδια και θα είναι ευχάριστα! 

Λοιπόν αγαπητέ μαλάκα (και δε μιλάω για αυτόν που προσφέρει τα ταξίδια, αλλά για τον άλλον τον υπομονετικό, τέρμα πια!!!).  Δεν έχεις ανάγκη από κανένα παροδικό ταξιδάκι.

Μεγάλωσες πια και αφού έζησες αρκετά μονοήμερα και τριήμερα ταξιδάκια αναψυχής, τώρα ξέρεις πως αναζητάς κάποιον άλλο προορισμό…. Ένα «one way ticket»!!!  Ψάχνεις για ένα άνθρωπο που δε θα τεστάρει τις αντοχές σου, που θα’ ναι δίπλα σου κάθε μέρα όχι μόνο τα Σάββατα και τις αργίες και όποτε τον βολεύει…. Που θα κολυμπά μαζί σου σε βαθιά νερά- ποτέ στα ρηχά- και θα παλεύει με τα κύματα για σένα, αν χρειαστεί….. που θα περιμένει να περάσει κάθε μπόρα, δείχνοντάς σου το ουράνιο τόξο…. 

Γιατί το αξίζεις. 

Γιατί είναι κρίμα και άδικο εσύ να καταθέτεις τη ψυχή σου κι ο άλλος απλώς να σου προσφέρει όσα τον βολεύουν και τον αρκούν.  Μην ανέχεσαι ποτέ να είσαι επιλογή, μα διασφάλισε πως είσαι η προτεραιότητα!… κακά τα ψέματα ποτέ το διαμέρισμα που νοίκιασες δεν ήταν το σπίτι σου… γιατί πολύ απλά κάποτε τέλειωσε το νοίκι!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
11
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!