«Θέλω να μου πεις ποιος είναι αυτός ο γα**μένος λόγος που γίνονται όλα ή μάλλον που δεν γίνεται τίποτα!!!» .  Αυτή δεν είναι η φράση που θέλεις να πεις στους φίλους σου κάθε φορά που ενώ διερωτάσαι για την όποια κατάσταση βρίσκεσαι, σου απαντούν με την κλασσική ατάκα: «για κάποιο λόγο γίνονται όλα»; …  Έλα για πες σε προκαλώ λοιπόν, να μου πεις ξεκάθαρα και έξω απ’ τα δόντια έναν και μόνο λόγο, που να είναι όμως τόσο ισχυρό επιχείρημα και να αντισταθμίζει το κάθε αρνητικό συναίσθημα που με κυριεύει, τον πόνο που με κατακλύζει… ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;  Εγώ αν δεν ακούσω αυτό τον λόγο, τίποτα δεν πιστεύω!

Ποια ανώτερη δύναμη – πέρα από τη μαλ*κία που δέρνει τους ανθρώπους- τους κατευθύνει προς ορισμένα μονοπάτια;  Με βάση ποια κριτήρια παίρνουν τις αποφάσεις τους; Και ποιος ορίζει τι είναι το κατάλληλο και το καλύτερο για τον καθένα; Ο ΛΟΓΟΣ; Η λογική δηλαδή σε μετάφραση…. Κι αν εσύ επιλέξεις την καρδία σου τι; Ποιος λόγος είναι άξιος να συγκρουστεί μαζί της; …….

Η αλήθεια είναι πως δεν γίνονται όλα πάντα για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, υπό την έννοια ότι δεν έχουν τα πάντα μια λογική εξήγηση και ερμηνεία.  Και να σου πω και κάτι;  Τελικά σημασία έχει η έκβαση των πραγμάτων και όχι η αιτιολόγηση και η ερμηνεία τους.  Και να θυμάσαι πως όταν μια μέρα βρεθεί μπροστά σου τούτος ο λόγος που κάπως, κάποτε σου στέρησε το όνειρο, δεν θα σε αφορά πλέον…. 

Επομένως, αντί να αναζητάς τούτο το λόγο και να μεμψιμοιρείς, προχώρα τη ζωή σου!γιατί η ζωή θα σου δείξει άλλες οδούς που οδηγούν στην ευτυχία, φτάνει να είσαι σε εγρήγορση και να μην ψάχνεις τους λόγους, για κανένα λόγο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
12
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!