Έχει τρόπο η αγάπη; Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αλλιώς; Μα φυσικά.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Δεν αλλάζει η αγάπη σαν συναίσθημα μα ο τρόπος έκφρασης της. Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν δεν εκφράζονται με λόγια. Δεν θα σου πουν τι νιώθουν, μα θα προσπαθήσουν να σου το δείξουν, με τον δικό τους τρόπο. Πολλές φορές λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους τους παρεξηγούμε, τους κατηγορούμε πως δεν ένιωσαν, δεν ερωτεύτηκαν, δεν κατάλαβαν, δεν νοιάστηκαν. Μόνο κι μόνο επειδή δεν το έκαναν με τον δικό μας τρόπο. Πόσο άδικοι είμαστε; Άδικοι στην διαφορετικότητα της καρδιάς ενός ανθρώπου.

Όχι λοιπόν, η αγάπη δεν έχει κανόνες. Εσύ μπορεί να εκφράζεις την αγάπη σου με λόγια, κάποιος άλλος μπορεί απλώς να σου στείλει ένα τραγούδι, που οι στίχοι του, να σου λένε όλα όσα νιώθει. Εσύ μπορεί να λες ευθέως όσα αισθάνεσαι, μα κάποιος να πνίγεται από την τόση αμεσότητα. Μην με παρεξηγήσετε δεν υπονοώ πως αυτό είναι θεμιτό και αποδεκτό, μα θα πρέπει να είναι κατανοητό.

Βρες τον τρόπο, ακόμα και οι πιο δύσκολοι, κλειστοί άνθρωποι θα έρθει η στιγμή που θα σου ανοιχτούν, θα σου πουν όλα όσα νιώθουν. Μην κάνεις το λάθος να τους πιέσεις, γιατί τότε θα νιώσουν πως πιέζονται, πως πνίγονται και θα φύγουν μακριά. Μάθε να εκτιμάς τον τρόπο τους. Μπορεί να γράψει κάτι, που μόνο εσύ θα μπορείς να καταλάβεις πως εννοεί εσάς. Που θα έχει κρυφά μηνύματα και λόγια. Πίστεψε με οι άνθρωποι που δεν εκφράζουν όσα νιώθει η καρδούλα τους πονάνε πιο πολύ τελικά από εσένα που απλώς περιμένεις να το ακούσεις. Προσπαθούν, παλεύουν να σε κάνουν να καταλάβεις όσα νιώθουν.

https://cdn.pixabay.com/photo/2020/06/05/09/28/sunset-5262335_1280.jpg

cdn.pixabay.com

Εάν είσαι από την άλλη πλευρά, εάν είσαι εσύ ένας κλειστός άνθρωπος, σε παρακαλώ εκφράσου. Κάνε το σαν χάρη στον εαυτό σου, θα δεις πόσο λυτρωτική είναι αυτή η έκφραση. Ο άνθρωπος που είναι ερωτευμένος μαζί σου δεν περιμένει πολλά. Ένα σημάδι σου θα έφτανε. Ένα «μείνε εδώ», «περίμενε», «μη φύγεις μάτια μου». Πες κάτι για να μπορεί να πορευτεί, να μην πονάει. Η σιωπή σου πληγώνει φρικτά, μια ερωτευμένη καρδιά.

Και οι δυο πλευρές λοιπόν θα πρέπει να βρουν τις ισορροπίες τους, να βρουν την επικοινωνία που χρειάζονται για να μάθουν ο ένας τον άλλο. Σιγά, σιγά δίχως πίεση. Αφήστε τον έρωτα και την αγάπη να σας οδηγήσει. Είναι κρίμα κι άδικο άνθρωποι ερωτευμένοι, που ένιωσαν πολλά, πολλά και βαθιά να κοιμούνται τα βράδια χωριστά, από εγωισμό. Το κατάλαβε πως κι εσύ ερωτεύτηκες κι ας είναι πλέον αργά για εσάς.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: pixabay.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!