Και όταν θα είναι πλέον αργά, θα καταλάβει πως τελικά κανένας και τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Αυτός που ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος με ό,τι και να έκανες για χάρη του, που πάντα ήθελε περισσότερα από αυτά που του έδινες, που ποτέ δεν ήξερε τι ήθελε, ξαφνικά θα συνειδητοποιήσει πως έχασε. Τώρα δεν έχει τίποτε από αυτά που ήξερε μπροστά του. Όταν σε χάσουν, εσένα που ήσουν το μέσο για να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους, που σε πατούσαν για να στέκονται ψηλά, θα καταλάβουν την αξία σου.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

medium.com

Το να δέχεσαι κάποιον που σε πρόδωσε στη ζωή σου και για δεύτερη, και για τρίτη αλλά και για όσες φόρες αντέχεις, δεν είσαι το δεδομένο που πάντα υποκύπτει, αλλά αυτός που πάντα τα παρατάει όλα για να μπει ξανά στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη. Που δεν φοβάται να ηττηθεί, να χάσει τα σίγουρα. Και εφόσον σταματήσεις εσύ να νοιάζεσαι, τα αφήσεις όλα και κάνεις τη δικιά σου καινούργια και δυναμική αρχή, οι «Βασιλιάδες» του παιχνιδιού, θυμούνται….τα πιόνια τους.

https://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2016/04/skaki1-795x485.jpg

mononews.gr

Ξαφνικά, γι’ αυτούς έχεις αλλάξει, δεν ξέρεις τι θέλεις. Δεν θα αναλάβουν την παραμικρή ευθύνη για τίποτα και απλά θα σου πουν πως τελικά υποκρινόσουν. Και η στάση τους θα αλλάξει. Θα σου δίνουν όσα ζητούσες τότε που αδιαφορούσαν. Αλλά είναι τώρα που εσύ δεν θα θέλεις τίποτα από αυτούς. Ξέρεις, κάποτε στη ζωή μας πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τρίδιπλα για τις πράξεις μας αλλά και από τις αποφάσεις που θα πάρουμε.

Κανένας δεν θα σε περιμένει αλλά ούτε και θα σε ανέχεται για πάντα. Εξάλλου, nothing lasts forever! Στη ζωή μας όλοι θέλουμε ή τα πάντα ή τίποτα. Ξεκάθαρες απαντήσεις, κοιτώντας ευθεία στα μάτια του άλλου και με σιγουριά. Διευκρινήσεις για μόνιμες παρουσίες ή κάθετες απουσίες. Αισθήματα απόλυτα, κουβέντες σταράτες και εξηγημένες. Αυτά αξίζεις, αυτά χαρίζεις, άρα και αυτά να δέχεσαι. Με την ημιμόνιμη σου παρουσία, δεν θα γεμίσεις κανέναν άδειο!

Και στην τελική, τα δεδομένα αν δεν γίνουν ζητούμενα, δεν πρόκειται να εκτιμηθούν ποτέ. Εκεί καταλαβαίνεις τόσο την αξία τους όσο και το τι έχασες.  Να το θυμάσαι!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: fineartamerica.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
22
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!