Έτυχε να νιώσεις ποτέ το βλέμμα κάποιου να σε μαγνητίζει; Να σε ελκύει τόσο έντονα, τόσο δυνατά και απλά να είσαι ανίκανος να κοιτάξεις προς άλλη κατεύθυνση; 

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Σαν να στάματα ο χωρόχρονος και να πατιέται αυτομάτως το κουμπί της σίγασης σε κάθε ερέθισμα του περιβάλλοντος;

Να σβήνεις και να είσαι τόσο προσηλωμένος σε τούτα τα μάτια, που να μην μπορείς καν να συγκεντρωθείς όταν σου μιλάει είτε το πρόσωπο αυτό, είτε οι άλλοι γύρω σου και απλά να κάνεις εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο (που φυσικά και σε καρφώνει σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες) χαχαχα

Τα πάντα γύρω σου, σου φαίνονται αδιάφορα χάρη σε εκείνο το βλέμμα που έχει την τάση να σε συγκλονίζει, να σε καθηλώνει, παντού και πάντα!  Έχει τόση μεγάλη δύναμη, τόση ισχύ πάνω σου, που σε αιχμαλωτίζει, χωρίς καν να κάνει κάτι ο άλλος, απλά σε σκλαβώνει!  

Θα έκανες τα πάντα για να είχες την ευκαιρία να ξεκλέψεις μια και μόνο ματιά… να ταξιδέψεις στον βαθύ ωκεανό τους. Να αφεθείς σ’ αυτά, σαν ένα αδύναμο καραβάκι, αλλά συνάμα, να σου προκαλούν αίσθημα ασφάλειας και ζεστασιάς.

Κι όμως, όσο βαρετό και να ήταν κείνο το απόγευμα, όση ρουτίνα και να είχε όλη η εβδομάδα, το βλέμμα αυτό σου έδωσε πνοή… Έλα τώρα, μεταξύ μας, έτυχε να σκοντάψεις καμιά δύο φορές, δευτερόλεπτα μετά από το μοιραίο τούτο κοίταγμα και να το παίξεις cool μετά, από αμηχανία…. Ύστερα γέλασες και σκέφτηκες:  χαλάλι!

Τα μάτια είναι ό, τι πιο ερωτικό υπάρχει, γι’ αυτό που εκπέμπουν… το βλέμμα προδίδει πολλά να ξέρεις. 

Την αυτοπεποίθηση ή την αμηχανία, τον έρωτα ή την αδιαφορία, τα συναισθήματα, την έλξη μεταξύ των ανθρώπων… τα δικά του μάτια όμως τα ξεχώρισες ανάμεσα σε τόσα άλλα…. γιατί ήταν τα δικά του κι ήταν τόσο ερωτεύσιμα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
16
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!